• 1401/12/16 - 10:26

راه اندازی پری کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

پری کلینیک دانشکده دندانپزشکی دوشنبه پانزدهم اسفند 1401 با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان فیروزآبادی افتتاح شد.

12431.mp3 راه اندازی پری کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دکتر حمید بیگدلی؛ مدیر پروژه راه اندازی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: پری کلینیک شامل میزهای شبیه ساز، آزمایشگاه آسیب شناسی و لابراتوار دندانپزشکی است و دانشجویان ترم پنج و شش دندانپزشکی دوره های آموزشی قبل از بالین بیمار را در این پری کلینیک می گذرانند.

وی با بیان اینکه پری کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با محصولات داخلی تجهیز شده، افزود: دانشجویان در لابراتوار گچ ریزی، قالب گیری از دندانها، درست کردن دندانهای مصنوعی و روکش دندان را می آموزند.

بیگدلی اظهار کرد: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران سال 1398 در ساختمان جمالزاده شروع به کار کرده و در حال حاضر حدود هشتاد دانشجو ایرانی و خارجی در ترم های سه، چهار، پنج و شش در این دانشکده تحصیل می کنند.

المیرا ترنیان

المیرا ترنیان