• 1403/01/20 - 09:40

رونمایی از سامانه خشت بهشتی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

سامانه خشت بهشتی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران با شعار (با اهدای هر خشت در برپایی سازه ای برای بهداشت و درمان سرزمینمان سهیم شوید) رونمایی شد.

330785.mp3 رونمایی از سامانه خشت بهشتی سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سامانه خشت بهشتی سلامت در راستای مشارکت بهینه و تکریم خیرین سلامت در آیین تجلیل از خیرین سلامت این دانشگاه با حضور دکتر سید حمید جمال‌الدینی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، مسئولین نظام سلامت و جمعی از خیرین رونمایی شد.

براین اساس در سامانه خشتی بهشتی سلامت به آدرس اینترنتی https://medonate.iums.ac.ir هر واحد کار خیر براساس یک خشت یک میلیون ریالی مشخص شده است.

همچنین مشارکت در تامین نقدی و غیر نقدی پروژه ها براساس این خشت‌های بهشتی قابل ردیابی است و خیرین و افراد داوطلب می‌توانند براساس پروژه‌های مشخص شده در این سامانه اقدام کنند.

گفتنی است، آیین تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور جمعی از خیرین و مسئولین نظام سلامت با برگزاری گلریزان جهت تامین منابع مالی برای 8 پروژه کلان این دانشگاه برگزار شد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour