• 1402/10/27 - 13:45

فراخوان قرارداد مرکز کاهش آسیب سوء مصرف مواد از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در رباط کریم، انجام خدمات مرکز گذری کاهش آسیب سوء مصرف مواد خود در این شهرستان را به اشخاص حقیقی / حقوقی به مدت ی‌کسال واگذار می‌کند.

322424.mp3 فراخوان قرارداد مرکز کاهش آسیب سوء مصرف مواد از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در رباط کریم، براین اساس انجام خدمات مرکز گذری کاهش آسیب سوء مصرف مواد در شهرستان رباط کریم با شرایط زیر از طریق استعلام بهاء به یکی از شرکت‌ها یا افراد حقیقی ذی‌صلاح واگذار می‌شود.

بنابراین در صورت تمایل برای شرکت در استعلام بهاء از تاریخ دوشنبه  1402/10/25 تا ساعت 11 روز یکشنبه 1402/11/01 به سامانه تدارکات مراجعه شود.

براین اساس قیمت پیشنهادی خود را از مبلغ حداقل معادل 5/000/000/000ریال (با احتساب اجاره بهاء فضای فیزیکی) به اضافه تیم سیار دوم به مبلغ ( 1/500/000/000ریال) (درمجموع  به مبلغ 6/500/000/000 ریال معادل 650/000/000 تومان ) در سامانه تدارکات اعلام شود.

مدت اجرا: یک سال از تاریخ عقد قرارداد و صدور مجوز (از 1402/12/1 لغایت 1403/11/30)

گفتنی است، با توجه به افزایش مبلغ قراردادها ، دستیابی به شاخصهای پیوست و رعایت دقیق و کامل کلیه ضوابط (فیزیکی، نیروی انسانی ، خدمات و ....) و همچنین لزوم اعمال کامل و جامع دستورالعمل مراکز درمان و کاهش آسیب معتادان مورد تاکید موکد بوده و پرداخت‌ها براساس میزان دستیابی به شاخص های تعیین شده وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و کیفیت ارائه خدمات خواهد بود و همچنین در صورت عدم رعایت در سه مرحله اخطار و در نهایت لغو قرارداد می شود.

متقاضیان در تاریخ‌های فوق الذکر، مهلت خواهند داشت مستندات خود را شامل مدارک شرکت اعم از اساسنامه یا مجوز فعالیت )در زمینه مربوطه(  کد اقتصادی  ثبت نام مالیاتی  آخرین تغییرات روزنامه- رزومه کاری ( در زمینه مربوطه )- رضایت از عملکرد ( حسن انجام کار )- تعیین صلاحیت و فرم  پیشنهاد قیمت را در سامانه تدارکات بارگذاری کنند. همچنین در صورت عدم بارگذاری مدارک شرکت، استعلام مربوطه رد شده و مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. همچنین، مطالعه اطلاعات مربوط به استعلام بهاء که در سامانه تدارکات قرارداده شده الزامی است و شرکت برنده بایستی با کپی همه مدارک با امضاء ومهر شرکت  به شبکه مراجعه کند.

درصورت هرگونه ابهام یا سوال با شماره تلفن 9- 56439990 داخلی 211 یا داخلی 326 تماس حاصل شود. همچنین تاکید می‌شود بارگذاری تمام مدارک فوق از سوی شرکت کنندگان اجباری است و عدم بارگذاری هر کدام منجر به رد شرکت مربوطه از استعلام می‌شود.