• 1401/09/26 - 16:18

معاون توسعه مدیریت و منابع از ورزشکاران مقام آور دانشگاه علوم پزشکی ایران در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تقدیر کرد.

9073.mp3 قدردانی معاون توسعه مدیریت و منابع از مقام آوران سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علیرضا آموزنده در پیام تقدیر از ورزشکاران مقام آور دانشگاه علوم پزشکی ایران در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: کسب عنوان نخست و قهرمانی تیم منتخب دارت، نایب قهرمانی تیم شطرنج و موفقیت تیم شنای کارکنان (آقایان) دانشگاه علوم پزشکی ایران در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مطمئناً یک دستاورد بزرگ برای دانشگاه است.

وی ضمن قدردانی از  ورزشکاران برای دستیابی به این موفقیت، افزود: امید است که در تمام مراحل زندگیتان همواره صحت و تندرستی موجد توفیق راه و نیل به مقام قرب الهی باشد.

گفتنی است، تیم کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در این المپیاد کشوری موفق به کسب مقام ششم از بین 71 تیم شرکت کننده شد.

المیرا ترنیان

المیرا ترنیان