• 1402/07/01 - 03:22
در بازدید دکتر بهرام عین اللهی از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفایحیائیان مطرح شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفایحیائیان دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به مساعدت برای طرح توسعه و احداث ساختمان جدید درمانگاه در این بیمارستان موافقت کرد.

20402.mp3 موافقت وزیر بهداشت برای مساعدت در توسعه بیمارستان شفایحیائیان دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در روز شنبه یکم مهر ماه 1402 به‌صورت سرزده از بیمارستان شفایحیائیان دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید به عمل آورد.

عین اللهی در حین عیادت و صحبت با بیماران از بخش‌های مختلف مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان بازدید کرد و روند ارائه خدمت در این مرکز را مورد بررسی قرار داد و دستورات لازم در خصوص رسیدگی به وضعیت درمانی بیماران را صادر کرد.

وزیر بهداشت با توجه به اینکه بیمارستان شفایحیاییان به دلیل حجم مراجعین و مرجع بودن در سطح کشور و همچنین کمبود فضای فیزیکی، موافقت خود را برای مساعدت به طرح توسعه و احداث ساختمان جدید درمانگاه در این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی اعلام کرد.

• کد خبر : 20402