• 1403/02/25 - 14:32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در ادامه کارگاه‌های بهار 1403 مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

وبینار والدین کمال گرا و فرزندپروی

وبینار والدین کمال گرا، فرزندپروی، بی‌ فرزندی، تک فرزندی، کم فرزندی و عواقب آن از سوی مرکز مشاوره و سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری معاونت غذا و دارو برگزار می‌شود.

332960.mp3 وبینار والدین کمال گرا و فرزندپروی

به گزارش مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ادامه برگزاری کارگاه‌های بهار 1403 با موضوع والدین کمال گرا، فرزندپروی، بی‌ فرزندی، تک فرزندی، کم فرزندی و عواقب آن به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

این رویداد برای کارشناسان و کارکنان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای امتیاز ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران است، براین اساس همکاران برای ثبت نام به سامانه آذرخش باید مراجعه کنند.

این کارگاه با تدریس دکتر سمیه عابدینی مزرعه (روان شناس و استادیار دانشگاه) در تاریخ یکشنبه 30اردیبهشت ماه در ساعت 10 تا ۱۲ برگزار می‌شود که محل برگزاری کارگاه به صورت حضوری
به آدرس میدان آرژانتین خیابان الوند پلاک 60 معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران بوده و همچنین برای شرکت مجازی لینک شرکت و دریافت گواهی به آدرس https://m0h.ir/4mfbfh‏ مراجعه شود، همچنین لینک ۱۵ دقیقه قبل وبینار فعال می‌شود و ورود برای دانشجویان و سایر علاقه مندان نیز آزاد است.

فاطمه  مهدیان

فاطمه مهدیان