• 1403/02/03 - 15:00
در روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت با شعار سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی؛

پیاده‌روی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارمین روز از هفته ملی سلامت با شعار سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی برگزار می‌شود.

331498.mp3 پیاده‌روی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهارمین روز از هفته ملی سلامت برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت هفته سلامت ده‌ها برنامه آموزشی و ترویجی از سوی معاونت‌های این دانشگاه با مشارکت کارشناسان این مجموعه دانشگاهی در سطح مراکز بهداشت و دیگر مکان‌های شهر تهران در حال برگزاری است.

براین اساس خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در یک حرکت نمادین با محوریت شعار هفته ملی سلامت «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» از مقابل ساختمان همایش‌های بین المللی رازی به سمت باغ راه فدک پیاده روی می‌کنند.

این رویداد فرهنگی و ورزشی در روز سه شنبه 4 اردیبهشت از ساعت 8 صبح آغاز خواهد شد.

گفتنی است، هفته ملی سلامت در سال 1403 که از اول اردیبهشت آغاز شده است تا روز جمعه 7 اردیبهشت با ارائه خدمات آموزشی و ترویجی در حوزه ارتقای سلامت مردم ادامه دارد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour