• 1402/12/02 - 09:09

کسب مدال‌های ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران

دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره ورزشی دانشجویان دختر بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور موفق به کسب مدال و مقام‌های برتر شدند.

324138.mp3 کسب مدال‌های ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعزام و پذیرش کاروان‌های ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در مجتمع آموزشی ورزشی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برگزار شد.

در این دوره 20 کاروان ورزشی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند و دانشگاه علوم پزشکی ایران با 47 ورزشکار، مربی و سرپرست در 12 رشته ورزشی شنا، داژبال، فوتسال، طناب کشی، طناب زنی، آمادگی جسمانی، تیراندازی، بدمینتون، تنیس روی روی میز، دومینو، فریزبی و دارت حضور فعال داشت.

در این دوره از بازی‌ها کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با کسب مقام سومی در رشته‌های فوتسال و دومینوی شماره زنی و عنوان چهارمی در رشته‌های تیراندازی، فریزبی هدف زنی، داژبال و دومینوی تمرکز به کار خود پایان داد.

A. Ramezanpour

A. Ramezanpour