• 1402/04/28 - 13:23

کلیات بودجه تفصیلی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصویب شد

کلیات بودجه تفصیلی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سال 1402 در سی و سومین جلسه هیئت امنای این دانشگاه تصویب شد.

17935.mp3 کلیات بودجه تفصیلی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصویب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه در این جلسه گزارشی از عملکرد و شاخص‌های مرتبط را ارائه کرد. همچنین کلیات بودجه تفصیلی سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز تصویب شد.

همچنین بندهای پیشنهادی و اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد و پس از بحث و بررسی و توضیحات اعضای هیئت امناء این پیشنهادات از سوی اعضاء مصوب شد.

این جلسه با حضور دکتر محمد مخبر دزفولی معاون اول رئیس جمهور و عضو هیئت امناء، دکتر ابراهیم گلمکانی نماینده وزیر بهداشت و با حضور اعضای هیئت امناء از جمله دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر محسن نجفی خواه، دکتر علیرضا فخاری، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه و دبیر هیئت امناء، دکتر محمد رضا ملکی رئیس دبیرخانه هیأت امناء، دکتر سید جواد طبائیان رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت و هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.