• 1401/08/16 - 14:24
  • - تعداد بازدید: 1086
  • - تعداد بازدیدکننده: 1062
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

افزایش تعداد مقالات پژوهشگران مرکز تحقیقات ارتقا سلامت در مجلات ISI

رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران از آمار صعودی تعداد مقالات این مرکز در مجله های بین المللی ISI در سال جاری خبر داد.

7149.mp3 افزایش تعداد مقالات پژوهشگران مرکز تحقیقات ارتقا سلامت در مجلات ISI

دکتر فربد عبادی فرد آذر در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ مقاله از محققان این مرکز در مجلات  ISI  منتشر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد خوبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۶ تا کنون ۹۰ مقاله در ISI منتشر شده است، افزود: در سال های ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ به ترتیب ۳۵ و ۳۲ مقاله در ISI به چاپ رسیده بود.

عبادی آذر ادامه داد: ۹ مقاله در سال ۱۳۹۶، ۱۵ مقاله در سال ۱۳۹۷ و همچنین در سال ۱۳۹۹ هم ۴۴ مقاله در این نشریه های بین المللی منتشر شده است.

اجرای ۷۲ طرح پژوهشی در طول ۵ سال گذشته

رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت از تصویب و اجرای ۷۲ طرح پژوهشی در طول ۵ سال گذشته خبر داد و افزود: سال ۱۳۹۸، ۱۲ طرح پژوهشی، سال ۱۳۹۹؛ ۲۰ طرح پژوهشی و همچنین در سال ۱۴۰۰ ؛ ۲۱ طرح پژوهشی اجرا شده است.

وی گفت: مدیریت و اقتصاد سلامت از جمله محورهای طرح های پژوهشی بوده که در این حوزه طرح های خوبی انجام شده است.

عبادی فرد آذر تاکید کرد: نتایج این تحقیقات برای مدیران ارشد، قدرت تصمیم گیری ایجاد می کند و همچنین زمینه توسعه فعالیت ها را فراهم می کند به عبارتی مدیران ارشد به سمت کارهای صحیح و با بازدهی بالا هدایت می شوند.

رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت افزود: مسئولان باید از خروجی طرح های پژوهشی بهره کافی را ببرند و نباید این‌ طرح ها فقط در کتابخانه خاک بخورد.

عبادی فرد آذر گفت: در هر طرح پژوهشی قسمتی به عنوان ترجمان دانش در نظر گرفته شده که در حوزه سیاست گذاری برای حوزه ایی از جمله ارتقا سلامت بسیار موثر است.

مرکز تحقیقات ارتقا سلامت جز ۱۰ مرکز  برتر دانشگاه قرار گرفت

وی ادامه داد: براساس ارزشیابی وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۰ مرکز تحقیقات ارتقا سلامت دانشگاه جز ۱۰ مرکز تحقیقات این دانشگاه بود.

رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت اظهار کرد: در این زمان ۵۸ مرکز تحقیقات راه اندازی شده بودند که این مرکز توانست رتبه دهم را به دست آورد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این مرکز تحقیقاتی بودجه مستقل ندارد و بودجه زیادی نداشتیم ولی با برنامه ریزی مناسب و تلاش محققان رتبه دهم را به دست آوردیم که موفقیت خوبی است. با توجه به اینکه هنوز قطعی نشده ایم و اعضای هیات علمی ما بسیار محدود است اما در جمع ۱۰ مرکز تحقیقات برتر قرار گرفتیم.

هسته های پژوهشی این مرکز روبه افزایش است

عبادی فرد آذر افزود: هسته های پژوهشی این مرکز روبه افزایش است و هسته بهداشت حرفه ای به زودی تشکیل خواهد شد.

وی تاکید کرد: ۳ هسته پژوهشی در این مرکز راه اندازی شده که شامل مدیریت حوزه بهداشت درمان، ارتقا سلامت و سواد سلامت است .

رئیس مرکز تحقیقات ارتقا سلامت گفت: توانمندی و حوزه های پژوهشی که مرکز در آن فعال است شامل سواد سلامت، سیاستگذاری حوزه دارو، بار بیماری ها و خدمات درمانی است.

وی، بررسی مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، بررسی نقش شبکه های اجتماعی در سلامت جامعه، بررسی سلامت سالمندی و مداخلات رفتاری مرتبط ، بررسی عوامل تاثیر گذار بر بهداشت روان در بین گروه های مختلف سنی و سیاست گذاری در حوزه سلامت الکترونیک از جمله محورهای پژوهشی  این مرکز اعلام کرد.

عبادی فرد آذر افزود: بررسی عوامل تاثیرگذار بر روی سواد سلامت در بین افراد جامعه، بررسی تعیین کننده های سیاسی سلامت، بررسی عوامل موثر و سیاست های مرتبط با افسردگی در ایران و جهان از دیگر محورهای پژوهشی این مرکز است.

وی اظهار کرد: همچنین  بررسی عوامل موثر بر مصرف مواد مخدر در بین گروه های مختلف سنی، تحلیل سیاست های مرتبط با طرح تحول سلامت، بررسی کیفیت زندگی گروه های آسیب پذیر جامعه و بررسی تاثیر فشارهای اقتصادی بر روی سلامت گروه های مختلف در ایران از دیگر محورهای پژوهشی این مرکز است.

پایان مطلب//

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 7149
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
عبدالکریم جبارپور
خبرنگار:

عبدالکریم جبارپور

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید