لیست اخبار صفحه :131
انتصاب دکتر سعید مهرزادی به عنوان مشاور در امور «اعضای هیات علمی و پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور»
از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ابلاغ شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طی حکمی دکتر سعید مهرزادی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان « مشاور در امور اعضای هیات علمی پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور » منصوب کرد.

هنوز ۱۰۰ درصد بودجه‌ها در راستای نیازهای حوزه سلامت نیستند
کمبود بودجه پژوهش در دانشگاه‌ها؛ خودکفایی یا از دست رفتن فرصت؟!

هنوز ۱۰۰ درصد بودجه‌ها در راستای نیازهای حوزه سلامت نیستند

سرپرست معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به حساسیت‌های ایجادشده در دولت جدید روی نحوه مصارف و صرفه‌جویی در مصرف بودجه، گفت: در گذشته در بخش‌هایی هزینه انجام می‌شد که یا جزو ماموریت‌های ما و اولویت‌های نظام سلامت ما نبوده است و یا در حوزه‌هایی هزینه می‌شد که مطالعه کافی راجع به آن نشده بود تا در آن حوزه سرمایه‌گذاری و هزینه بیشتری کنیم.

گسترش همکاری های بین المللی در کشور غنا
در دیدار سفیر غنا با رئیس دانشگاه ایران مطرح شد:

گسترش همکاری های بین المللی در کشور غنا

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه گسترش همکاری های بین المللی با سفیر کشور غنا بحث و تبادل نظر کردند.