لیست اخبار صفحه :34
فارغ‌التحصیل پزشکی باید پس از تحصیل در دانشگاه مومن‌تر شود/انتظار رهبری از گروه‌های پزشکی
دکتر مرندی در یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت مطرح کرد

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران با اشاره 10 ساله شدن سیاست‌های کلی سلامت از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: براساس ابلاغ این سیاست‌ها باید فارع التحصیل پزشکی پس از پایان تحصیل در دانشگاه از نظر سلامت معنوی برای خدمت به مردم مومن‌تر شود.

کمپین حمایت برای آگاه سازی والدین دارای فرزند کم شنوا + جزئیات ثبت‌نام
از سوی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا می‌شود

کمپین حمایت برای آگاه سازی والدین دارای فرزند کم شنوا + جزئیات ثبت‌نام

دور سوم نشست گروهی و حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا با موضوع مداخله زود هنگام شنوایی در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

پژوهش مهم محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کودکان کم‌شنوا
گفت‌وگوهای ویژه _ 17

پژوهش مهم محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کودکان کم‌شنوا

استاد دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تشریح این پژوهش مهم برای کودکان کم شنوا گفت: این پژوهش بومی سازی شده، منجر به دریافت مداخله زودهنگام شنوایی باکیفیت برای نوزادان و کودکان کم شنوا از سوی والدین آنها شده و در بزرگسالی نیز، کسب تحصیل، شغل مناسب و زندگی باکیفیت برای افراد کم‌شنوا را به‌دنبال خواهد داشت.

خواص میوه «به» از کاهش غم تا تقویت قلب و مغز/کارکرد شربت «به» مانند امپرازول در رفع رفلاکس

متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص خواص میوه «به» نوشت: این میوه طلایی کرکدار پر از فایده است. خوردن و بوئیدنش شادی آور و غم و اندوه را کم می‌کند. همچنین قلب، مغز، ریه و رحم را قوت می‌بخشد.