لیست اخبار صفحه :51
تحقیقات «هوش مصنوعی در پزشکی از راه دور» از سوی پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی ایران
گفت‌وگوهای ویژه _ 12

استاد گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح تحقیقاتی کاربرد «هوش مصنوعی در پزشکی از راه دور» پرداخت و گفت: تله مدیسین منجر به کاهش مراجعات، هزینه و راحتی بیشتر در دریافت خدمات برای بیماران می‌شود. همچنین هوش مصنوعی سرعت و دقت ارائه خدمات را بیشتر و خطاها را کمتر می‌کند. بنابراین ترکیب این دو فناوری مزایای زیادی برای بیماران خواهد داشت.

جدیدترین آمار و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ایران در پویش ملی سلامت
دکتر پازوکی تشریح کرد:

جدیدترین آمار و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ایران در پویش ملی سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به غربالگری بیش از 792 هزار نفر در مدت 38 روز در طرح پویش ملی سلامت از شناسایی بیش از 11 هزار مبتلا به پرفشاری خون و بیش از 7 هزار مبتلای احتمالی دیابت در جغرافیایی تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: پویش ملی سلامت همچنان ادامه دارد.