لیست اخبار صفحه :90
 سخنرانی 270 پژوهشگر ایرانی در یازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی/ پذیرش 420 مقاله از 500 مقاله ارسالی

دبیر علمی یازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به 420 مقاله پذیرفته شده از 500 مقاله ارسالی، گفت: 270 پژوهشگر ایرانی در یازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی سخنرانی می کنند.

نشست خبری بوتکمپ کارآفرینی صنعت سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اولویت اجرای بوتکمپ در این دانشگاه، تسهیل ورود به بازار کار فارغ التحصیلان با شکوفایی استعدادهایشان در راستای بهره وری از شرکت های دانش بنیان است.

نقش حکومتها و ورود به اقتصاد جهانی در توسعه علوم اعصاب/ جایگاه هجدهم ایران در تولید مقاله با موضوع علوم اعصاب

رییس یازدهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به جایگاه هجدهم جهانی ایران در تولید مقاله با موضوع علوم اعصاب، گفت: حمایت حکومتها در ایجاد زیرساخت ها، ورود به اقتصاد جهانی و رویدادهای فن بازار به توسعه علوم اعصاب در جهان کمک فراوانی کرده است.

دانشگاه علوم پزشکی ایران در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری سلامت تهران

نمایشگاه گردشگری سلامت با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری سلامت ایران، تعامل با ‌مراکز درمانی بیمارستان‌های داری Ipd و شرکت‌ها و دفاتر گردشگری سلامت کشور، سلامتکده ها و متولیان طب سنتی و ایرانی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران هجدهم تا بیستم بهمن 1401 برگزار شد.

لزوم ورود جدی «مددکاری» به کودک‌آزاری/اهمیت رایگان شدن خدمات مددکاران
رییس مرکز مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت مطرح کرد

لزوم ورود جدی «مددکاری» به کودک‌آزاری/اهمیت رایگان شدن خدمات مددکاران

رییس مرکز مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم تغییر نگاه صرفا اقتصادی به واحدهای مددکاری بیمارستان‌ها، بر لزوم ورود جدی مددکاران به مباحثی نظیر کودک‌آزاری و سالمند آزاری و ... بازگشت به جامعه این افراد تاکید کرد.

تعرفه‌گذاری و پروانه‌دار شدن «مددکاری اجتماعی» در دستور کار وزارت بهداشت
رییس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت اعلام کرد

تعرفه‌گذاری و پروانه‌دار شدن «مددکاری اجتماعی» در دستور کار وزارت بهداشت

رییس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت اصلاح برخی استانداردهای مددکاری در مراکز درمانی، در عین حال تعرفه‌گذاری و سختی کار مددکاران و همچنین پروانه‌دار شدن مددکاری اجتماعی را از مهم‌ترین دغدغه‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت خواند.

111 میلیارد تومان قراداد ماموریت‌های ملی تحقیقات و فناوری امضا شد
در نشست 17 رئیس دانشگاه علوم پزشکی با معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

111 میلیارد تومان قراداد ماموریت‌های ملی تحقیقات و فناوری امضا شد

قراردادهایی به ارزش ۱۱۱ میلیارد تومان میان ۱۷ دانشگاه علوم پزشکی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در راستای ماموریت سپاری اولویت‌های تحقیقاتی سلامت کشور امضا شد.