فرسودگی ۷۰ درصد بیمارستان‌های کشور / درخواست‌های مکرر از سازمان برنامه و بودجه

مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت فرسودگی و ایمنی بیمارستان‌های کشور، تأمین اعتبار را چالش اصلی ایمن‌سازی بیمارستان‌ها دانست و گفت: جایگزین کردن ۵۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده فعلی، بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه دارد.

امید به زندگی بانوان ایرانی از 50 به 73 سال رسید/ سهم 50 درصدی خانم ها از جمعیت دانش آموختگان کشور
مشاور وزیر بهداشت در امور زنان و خانواده در همایش بزرگداشت مقام مادر و روز زن

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به سهم 50 درصدی خانم ها از جمعیت دانش آموختگان کشور، گفت: تلاش برای ارتقای سلامت بانوان موجب شده تا امید به زندگی در زنان ایرانی از حدود پنجاه سال به هفتاد و سه سال برسد.

مشارکت مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید محصولات مراقبت پوستی دریایی

موسس شرکت دانش‌بنیان "نیکا طب دریا" توضیحاتی درباره همکاری با مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در تولید محصولات مراقبت پوستی دریایی ارائه کرد و گفت: این شرکت اقدام به تولید محصولات مراقبت پوستی بر پایه ماده موثره دریایی کرده است به این صورت که ماده موثره محصولات دریایی تولید شده، به روش بایوتک از مواد دریایی به دست می‌آید و پس از خالص‌سازی کامل، از این ماده موثره‌ها برای تولید محصولات مراقبت پوستی مانند ماسک،‌ لوسیون، کرم و... استفاده می‌شود.

دانش آموختگان رشته های دندانپزشکی مشمول سربازی به دانشکده ها معرفی می شوند
دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت:

دانش آموختگان رشته های دندانپزشکی مشمول سربازی به دانشکده ها معرفی می شوند

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: دانش آموختگان رشته های تخصصی دندانپزشکی مشمول خدمت سربازی که موفق به اخذ دانشنامه شده اند، برای گذراندن دوره سربازی به دانشکده های دندانپزشکی معرفی خواهند شد.