• 1402/01/28 - 02:12

سامانه جامع کاریابی برخط حوزه سلامت راه اندازی شد

13528.mp3 سامانه جامع کاریابی برخط حوزه سلامت راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران، صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی اقدام به راه اندازی سامانه جامع کاریابی برخط حوزه سلامت نموده است.

این اقدام در راستای تامین نیروی متخصص و راهم نمودن بستری امن جهت کارجویان و کارفرمایان در کلیه رشته های پزشکی، داروسازی و پیراپزشکی اعم از متعهدین قانون و ... و همچنین سایر کارشناسان ذی ربط مورد نیاز در حوزه سلامت نظیر تجهیزات پزشکی ، حقوقی و.. انجام گرفته است.

کارفرمایان میتوانند از خدمات پرتال کاریابی ابن سینا به ادرس ibnsina.irimcs.ir بهره ببرند که دارای امکاناتی همچون بانک رزومه متخصصین متقاضی کار و ثبت آگهی دعوت به همکاری در مشاغل مورد نیاز است.

لازم به ذکر است که هزینه ارائه خدمات موسسه کاریابی مذکور تا پایان خردادماه با ۸۰ درصد تخفیف ارائه خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های ۰۹۱۰۵۹۰۴۸۳۰ و ۰۲۱۸۴۱۳۸۸۲۷ تماس حاصل کنید.

ادمین سایت

ادمین سایت