با حکم وزیر علوم دکتر علی سرابی آسیابر به عنوان عضو هیئت امنای مؤسسه آموزشی عالی علمی کاربردی هلال احمر ایران منصوب شد
وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در حکمی؛ دکتر علی سرابی آسیابر را به عنوان عضو هیئت امنای مؤسسه آموزشی عالی علمی کاربردی هلال احمر ایران منصوب کرد.
نظارت و ارزیابی بر اجرای قانون جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود
نخستین کمیته رصد و پایش قرار گاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه کارولینای شمالی (North Caro)
اولین دوره آموزشی بین المللی کیفیت مراقبت و ایمنی بیمار
دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه کارولینای شمالی (North Carolina) "اولین دوره آموزشی بین المللی کیفیت مراقبت و ایمنی بیمار" را برگزار می کند.
در کارگاه آموزشی مهارت فرزند پروری مطرح شد:
نقش مهم والدین در شکل گیری نگرش های اساسی فرزندان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت فرزند پروری در دوران کودکی گفت: والدین در شکل گیری نگرش های اساسی در فرزندان نقش مهمی دارند.
برگزاری کارگاههای بازار کسب و کار در نظام سلامت برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی ایران
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دیدار با معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده های دانشگاه نسبت به برگزاری کارگاه های ورود به بازار کسب و کار در نظام سلامت برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد.
فراخوان داوطلبان پست های مدیریتی دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد در راستای « برنامه جانشین پروری و حرفه ای گرایی مدیریتی» از بین داوطلبین افرادی را برای انتصاب تمام پست های مدیریتی انتخاب کند.
مسئول امور بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو منصوب شد
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی حکمی آقای صادق رضاپور نیری را به عنوان مسئول امور بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
برگزاری نخستین کارگاه بین المللی سازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
معاون مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت بر توسعه همکاری های علمی با سایر کشورها، جذب دانشجوی خارجی و گردشگری سلامت به عنوان محورهای اصلی بین المللی سازی دانشگاه ها تاکید کرد.
لزوم نگاه ویژه به شرکتهای دانشبنیان نوپا/ آثار سوء سختگیری برای ارائه مجوز به تولیدات دانشبنیان
عضو هیئت علمی گروه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح فعالیت شرکت دانشبنیان "آواژن پویش" پرداخت و ضمن اشاره به مشکلاتی که برای فعالیتها فناورانه وجود دارد، گفت: برای دریافت مجوزها، سخت گیریهای زیادی وجود دارد و روند کسب مجوز به ویژه برای شرکتهای فناور نوپا سخت است، آنهم در شرایطی که پس از کسب مجوز باید به فکر فروش و بازار باشیم.
آسمان خاکستری و معضل «ویزینگ» در کودکان/ هفته «هوای پاک» و مرگ سالانه ۲۰ هزار ایرانی به دلیل «هوای آلوده»
در سالهای اخیر بیش از اینکه پاییز و زمستان برایمان یادآور سرما، باران و برف زمستانی باشد، دود، آلودگی و آسمان خاکستری کلانشهرها و شهرهای صنعتی کشور را به خاطرمان میآورد؛ مشکلی مزمن که چندین سال است زندگی را مختل کرده و علاوه بر آسیبهای روحی و روانی، میتواند در بلند مدت عوارض جسمی جدی و جبرانناپذیری را از بیماری و مرگ به ویژه برای کودکان و سالمندان و بیماران زمینهای به دنبال داشته باشد.