چرا پزشکی در زمینۀ بیماری‌ زنان پیشرفت چندانی نمی‌کند؟

وقتی الینور کلگهورن، برای مشکل پوستی‌اش به دکتر مراجعه کرد، در موقعیت ناخوشایندی قرار گرفت: پزشکان به‌خوبی با بیماری‌اش آشنا بودند، اما درمانی برای آن نداشتند. بعداً فهمید تعداد زنانی که درگیر این بیماری می‌شوند، نه برابر مردان است. او که پس‌زمینۀ قدرتمندی در تاریخ و فمینیسم داشت، بلافاصله دریافت که احتمالاً با جلوۀ دیگری از تبعیض جنسیتی در پزشکی روبه‌روست. آنجا بود که شروع کرد به خواندن تاریخ حرف‌هایی که پزشکان دربارۀ زنان و بیماری‌هایشان زده‌اند. حاصل این مطالعات، کتابی خواندنی با عنوان «زنان ناخوش» شد.

لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای تبدیل دانش به عمل در کاهش مقاومت میکروبی
سرپرست دفتر توسعه تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان کرد:

لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای تبدیل دانش به عمل در کاهش مقاومت میکروبی

سرپرست دفتر توسعه تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: باید بر اساس یک برنامه عملیاتی دانش خود را به عمل تبدیل کرده تا امکان مقابله و کاهش مقاومت میکروبی در سطوح مختلف سیاست گذاری، پیشگیری، درمان، تحقیق و توسعه و صنایع مختلف میسر شود.

هوشمند سازی برنامه رییس جدید بیمارستان فیرزگر/ تراز مالی مثبت بیمارستان فیروزگر
در مراسم تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان فیروزگر مطرح شد

هوشمند سازی برنامه رییس جدید بیمارستان فیرزگر/ تراز مالی مثبت بیمارستان فیروزگر

رییس سابق بیمارستان فیروزگر از تراز مالی مثبت و سرپرست جدید از برنامه ریزی برای هوشمند سازی این مرکز درمانی قدیمی پایتخت خبر داد.