لیست اخبار صفحه :108
گرامیداشت هفته بسیج در کنار مزار شهدای دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت فراررسیدن هفته بسیج در کنار مزار شهید بسیجی حسن برادری سنجانی و دیگر شهید گمنام به خاک سپرده شده در این دانشگاه حاضر شدند و یاد شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

دانشگاه علوم پزشکی ایران با حفظ "دغدغه" دانشجویی بدون "حاشیه" است
معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی دانشگاه ایران:

دانشگاه علوم پزشکی ایران با حفظ "دغدغه" دانشجویی بدون "حاشیه" است

معاون فرهنگی و دانشجویی علوم پزشکی دانشگاه ایران گفت: اعتقاد ما این است که مشکلات درون این خانواده باید درون آن حل کرد، بنابراین تمام تلاشمان را می‌کنیم که تخلف دانشجویان از طریق سازوکارهای انضباطی درون دانشگاه بدون حضور نهادهای نظارتی بیرونی دنبال شود.

میانگین تجویز دارو درهرنسخه، در جهان کمتراز 2 قلم و در ایران 3.6 قلم است
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

میانگین تجویز دارو درهرنسخه، در جهان کمتراز 2 قلم و در ایران 3.6 قلم است

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: میانگین تعداد اقلام داروی موجود در یک نسخه در دنیا، 1.2 تا 1.8 ، یعنی کمتر از 2 قلم است، اما در ایران، این عدد بالاست و میانگین آن حدود 3.6 قلم است.

ساری بیشترین شیوع پیش دیابت در کشور را دارد

نتایج یک مطالعه که با مشارکت پژوهشگران پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده نشان می دهد که یزد با 20.8 درصد بیشترین میزان شیوع دیابت در کشور داراست و بیشترین شیوع پیش دیابت در ساری با 42.8 درصد و کمترین آن در فسا با 6.5 درصد بوده است.

برگزاری کارگاه های آموزشی بحران جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی ایران
در نشست قرارگاه جوانی جمعیت مطرح شد

برگزاری کارگاه های آموزشی بحران جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست قرارگاه جوانی جمعیت، گفت: کارگاه های آموزشی در زمینه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای همه سطوح در معاونت های مختلف برگزار شود.

آنژیوپلاستی قلب چیست؟

برای آشنایی با مراحل انجام عمل آنژیوپلاستی قلب با دکتر عبداله امیرفرهنگی؛ متخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران همراه می شویم.

باید به روابط عمومی به عنوان کاری اهم نگاه شود /ضرورت جذب افراد کارآمد، متعهد و هنرمند در روابط عمومی
رئیس جمهور در همایش ملی جهاد تبیین و اطلاع‌رسانی هنرمندانه:

رئیس جمهور همه مدیران روابط عمومی‌ها را به بکارگیری نیروهای کارآمد، متعهد و هنرمند و همچنین پرهیز از جذب نیروهای ناکارآمد و بی‌انگیزه توصیه کرد و گفت: باید به روابط عمومی به عنوان کاری اهم نگاه شود چرا که در مقابل آنها افرادی قرار دارند که در تلاشند ضعف‌ها را احصا و بزرگنمایی کنند و نقاط قوت را کم اهمیت جلوه دهند.

هشدار رئیس بیمارستان علی‌اصغر درباره «شیوع عفونت میکروبی با پنوموکوک در کودکان»

رئیس بیمارستان کودکان علی‌اصغر با اشاره به علائم خطر بیماری‌های تنفسی در کودکان، گفت: به دلیل بد درمان شدن آنفلوآنزا و استفاده نابجا از آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای کورتونی برای کودکان، عفونت میکروبی با پنوموکوک در سطح جامعه در حال شیوع است که بسیار خطرناک بوده، روی آنفلوآنزا سوار می‌شود و ریه را درگیر می‌کند.