هوای پاک "مسئول پاسخگو" شهروند مسئول
در بیانه روز ملی هوای پاک رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:

هوای پاک "مسئول پاسخگو" شهروند مسئول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز ملی هوای پاک با تأکید بر رعایت الزامات زیست محیطی هوای پاک، از معاونین، مدیران و کارکنان این دانشگاه نوشت: توجه ویژه به این مهم را در برنامه های عملیاتی و راهبردی این دانشگاه و همچنین از مراکز تحقیقاتی به ویژه" مرکز تحقیقات آلودگی هوا " برای حرکت در مسیر توسعه پایدار و توجه هرچه بیشتر به مقوله حیاتی محیط زیست، بالأخص امر مهم آلودگی هوا را خواستارم.

اجرای پویش ملی سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مدارس/ بارگذاری در نرم افزار شاد

پویش ملی سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مدارس شهرستان قدس اجرا شد. همچنین مطالب آموزشی پویش غربالگری پرفشاری خون و دیابت در بستر نرم افزار شاد به منظور افزایش سلامت جامعه و مشارکت حداکثری اولیای دانش آموزان در این پویش سراسری بارگذاری شد.