لیست اخبار صفحه :77
رشته های جدید فناوری های نوین پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی می شود
دکتر محمد تقی جغتایی:

رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از راه اندازی سه رشته بیوتکنولوژی دارویی، مهندسی پزشکی بیو الکتریک و سیستم بیومدیسین در مقطع p.hd خبر داد.

راه اندازی مرکز رشد اقماری در مرکز آموزشی و درمانی حضرت فاطمه (س) / حمایت از شرکت های دانش بنیان در مراکز رشد

مرکز رشد اقماری بیمارستان فوق تخصصی جراحی ترمیمی و پلاستیک حضرت فاطمه (س) به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.

غربالگری تیروئید 21 میلیون نوزاد
رئیس اداره غدد و متابولیک وزارت بهداشت خبر داد

غربالگری تیروئید 21 میلیون نوزاد

رئیس اداره غدد و متابولیک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از غربالگری تیروئید 21 میلیون نوزاد و کودک و درمان 60 هزار بیمار طی 18 سال اجرای برنامه «برنامه کشوری غربالگری بیماری کم کاری تیرویید نوزادان» خبر داد.

جایگاه نخست "مهندسی بافت" دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور/طرح جدید مسکن برای هیئت علمی جوان دانشگاه
در بازدید دکتر پازوکی از دانشکده فناوری های نوین مطرح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اقدامات دانشکده فناوری های نوین پزشکی برای تحقق سیاست جوانی جمعیت در حوزه باروری و حمایت از جایگاه نخست این دانشکده در زمینه "مهندسی بافت" در ایران، از طرح جدید مسکن اعضای هیئت علمی جوان دانشگاه خبر داد.

تکذیبیه

دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر منتشر شده در فضای مجازی و برخی روزنامه ها با عنوان ریاست همزمان یک نفر در چهار بیمارستان را تکذیب می کند.

کتاب مدیریت فراهم آوری پیوند با مرجعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران چاپ شد/ ایران در صدر اخبار پزشکی جهان

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به انتشار اخبار موفقیت اهدای اعضای پیوندی "مرگ قلبی" دانشگاه علوم پزشکی ایران در شبکه یک اسپانیا ( کشور اسپانیا به عنوان مرجع اهداء و پیوند جهان) از چاپ کتاب مدیریت فراهم آوری پیوند با مرجعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاری معروف ترین تیم پیوند اسپانیا خبر داد.