لیست اخبار صفحه :78
نقش دانشگاه ها در پیشبرد اهداف سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور/ جایگاه هوش مصنوعی در آینده نظام سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنل سلامت مراسم رونمایی از سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه کشور مطرح کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به جایگاه هوش مصنوعی در آینده نظام سلامت، گفت: دانشگاه ها نقش مهمی در پیش برد اهداف سند برنامه پنج ساله هفتم توسعه دارند.

معرفی روابط عمومی‌های برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران/روابط عمومی ها کارنامه دار می شوند

روابط عمومی‌های برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات معرفی شدند. همچنین روابط عمومی ها براساس دستورالعمل جدید سال 1402 دارای کارنامه عملکردی خواهند شد و براساس دوره های مشخص شده به عملکرد آنها امتیاز و متعاقباً مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

تامین منابع مالی پایدار با حمایت از شرکت های دانش بنیان/ ظرفیت دانشکده داروسازی در تولید علم و انتشار مقاله
در بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشکده داروسازی مطرح شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ظرفیت دانشکده داروسازی در تولید علم و انتشار مقاله، گفت: پیاده سازی رویکرد های جدید خلق ثروت و حمایت از شرکت های دانش بنیان موجب تامین منابع مالی پایدار برای دانشگاه می شود.

در جنگ رسانه‌ای کارکنان روابط عمومی باید هوشیار باشند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر لزوم افزایش توانمندی مدیران و کارکنان روابط عمومی مراکز، گفت: در جنگ‌ رسانه‌ای، روابط عمومی باید مانند یک ژنرال تمام عیار باشد. یعنی بتواند سوژه یابی کند، تبدیل به محتوا کند و در نهایت نقش امیدآفرینی در جامعه را به عهده بگیرند.

پیام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز ملی جمعیت

وزیر بهداشت در پیامی به مناسبت روز ملی جمعیت، تاکید کرد که در کنار تدابیر قانونی، فرهنگسازی بهداشتی و عمومی با بهره گیری از ظرفیت های مردمی و نخبگانی برای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، امری سرنوشت ساز است.