مهارت حل مسئله در مراکز آموزشی تقویت شود/چگونه خبر خودکشی منتشر شود؟

مدیرکل سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت به تشریح راهنمای بالینی پیشگیری از خودکشی سازمان ملل با عنوان (زندگی کن - Live Liff) پرداخت و گفت: باید آموزش های حل مسئله برای پیشگیری از خودکشی به نوجوانان و جوانان در مراکز آموزشی تقویت شود.

از «نشان‌دار شدن زوجین نابارور» تا «اعتبار ۷۰۰ میلیادی برای درمان ناباروری»
از سوی سازمان بیمه سلامت صورت گرفت

از «نشان‌دار شدن زوجین نابارور» تا «اعتبار ۷۰۰ میلیادی برای درمان ناباروری»

سال ۱۳۹۹ با تصویب مجلس شورای اسلامی، خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه‌ قرارگرفت و به این ترتیب پس از طی فرایندهای مربوطه در سال ۱۴۰۰ سازمان بیمه سلامت، خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار داد. این سازمان در نهایت اعلام کرد که خدمات درمان ناباروری تا ۹۰ درصد تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

نقش مهم بهورزان در رشد جمعیت/ اجرای طرح مشاوره رایگان برای زوجین
در دیدار رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاون رییس جمهور مطرح شد

نقش مهم بهورزان در رشد جمعیت/ اجرای طرح مشاوره رایگان برای زوجین

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از اجرای طرح مشاوره رایگان برای زوجین خبر داد و گفت: بهورزان نقش مهمی در تشویق خانواده به فرزندآوری، حمایت از مادران و رشد جمعیت دارند.

تمام امکانات بهداشتی در مرزها مستقر شده/ نگران "واکسن نزده‌ها" و "گرمازدگی زوار" هستیم
معاون وزیر بهداشت:

معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت از فراهم کردن تمام امکانات بهداشتی برای خدمات رسانی به زوار در مرزهای کشور خبر داد و افزود: با همکاری وزارت بهداشت کشور عراق هم امکاناتی در این کشور برای زوار فراهم شده است.

علائم اولیه سرطان‌ دستگاه گوارش
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

علائم اولیه سرطان‌ دستگاه گوارش

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران مشاهده علائمی مانند خون در مدفوع، تغییر در اجابت مزاج، درد بدون توجیه در شکم که بیش از ۴ هفته به طول انجامد را جزو علائم احتمالی سرطان‌های دستگاه گوارشی عنوان کرد.

مردم شیوه نامه‌ های بهداشتی را با جدیّت بیشتری رعایت کنند/ قدردانی دولت از تلاش‌ «بهورزان»
رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

رییس جمهور «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» را ۲ موضوع مهم برای مقابله با ویروس کرونا در شهریور‌ماه اعلام کرد و گفت: با توجه به تردد زائران اربعین و افزایش مسافرتها در روزهای پایانی تابستان لازم است همه مردم شیوه نامه‌ های بهداشتی را با جدیّت بیشتری رعایت کنند.

۳۱هزار بهورز، مسوول مراقبت‌های اولیه سلامت در روستاها / علت امنیت شغلی بالای «بهورزان»
همزمان با روز «بهورز» تشریح شد

مدیر گروه نیروی انسانی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به خدمات گسترده بهروزان در راستای کاهش فاصله میان شاخص‌های سلامت در شهر و روستا، درعین حال توضیحاتی درباره وضعیت استخدامی بهورزان ارائه کرد.