امام حسین (ع) درباره سلامت بدن چه گفته است؟
به مناسبت برگزاری همایش بین المللی امام حسین (ع) و سلامت؛

امام حسین (ع) درباره سلامت بدن چه گفته است؟

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح بیانات امام حسین (ع) درباره سلامت بدن از جمله عبور نور از چشم، امواج صوتی و برخورد آن با پرده گوش و همچنین بحث پرده اطراف قلب پرداخت.

افزایش پوشش بیمه ای ناباروری
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران خبر داد:

افزایش پوشش بیمه ای ناباروری

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور ایران گفت: بیمه سلامت پوشش بیمه ای در خصوص ناباروری را در این مراکز افزایش داده است.

رویدادی از جنس علم و دین

دانشگاه علوم پزشکی ایران در رویدادی از جنس علم و دین، همایش بین المللی امام حسین (ع) و سلامت را در تاریخ 7 شهریور برگزار می کند.

بحث جمعیت یکی از چالش های کشور است
رییس مجلس:

بحث جمعیت یکی از چالش های کشور است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سه چالش در کشور وجود دارد که باید به آن توجه کنیم، گفت: چالش‌های کنونی کشور آب، جمعیت و اقتصاد است. در موضوع جمعیت بحث سلامت خود را نشان می‌دهد و نقش خود را در ابعاد مختلف نمایان می‌کند که باید مورد توجه جدی و اولویت قرار گیرد.

درد و دل بیماران همراه با درخواست های معیشتی رزیدنت ها با رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران
در بازدید روز پزشک در بیمارستانهای حضرت رسول اکرم(ص) و فیروزگر مطرح شد:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز پزشک با حضور در مراکز آموزشی و درمانی فیروزگر و حضرت رسول اکرم(ص) این روز را به پزشکان متعهد تبریک گفت.