لیست اخبار صفحه :120
شیب نزولی موج هفتم کرونا در پایتخت/ استقبال تهرانی‌ها از تزریق دز یادآور واکسن‌ها
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران اعلام کرد

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با اشاره به روند نزولی موج هفتم کرونا در پایتخت، گفت: قطعا اگر با همین روال پیش برویم، ان‌شاءالله تا اوایل مهرماه موج هفتم بیماری بالاخره فروکش می‌کند.

پیام تبریک وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز بهورز

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با صدور پیامی به مناسبت روز بهورز، ضمن تبریک این روز و آرزوی بهره مندی هر چه بیشتر از این سرمایه های گرانقدر در اجرای طرح عدالت و تعالی نظام سلامت نوشت: «روایت پیشگیری بهورزان از رنج و بیماری انسان ها، روایتی است که طعم شیرین لبخند رضایت و امنیت را بر لب ها می نشاند و مجاهدت پرافتخارشان در برافراشتن پرچم بلند محرومیت زدایی، عدالت ورزی در سلامت و اولویت بخشی پیشگیری بر درمان، هر دیده بیدار و وجدان آگاهی را به تحسین و قدردانی وا می دارد».

توسعه گردشگری سلامت در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران/ فارغ التحصیلان دانشگاهی باید کارآفرین باشند
در اولین نشست راهبردی بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی ایران مطرح شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت خلق ثروت و کارآفرینی، گفت: گردشگری سلامت در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران توسعه می یابد.

تلاش دولت در حوزه سلامت و برخی دیگر از بخش ها نتایج محسوس داشت
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت:

تلاش دولت در حوزه سلامت و برخی دیگر از بخش ها نتایج محسوس داشت

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، بررسی و بیان عملکرد دولت و یاد و زنده نگه داشتن حوادث مهم انقلاب و ۴۳ سال اخیر را دو رویکرد اساسی هفته دولت برشمردند و با تشریح توفیقات یک‌ساله دولت، در بیان توصیه‌های مهم از جمله درباره اولویت مسئله اقتصاد افزودند: مردم در همه حوادث و رویدادها «قهرمان اصلی سرگذشت انقلاب» بوده‌اند و این واقعیت مایه درس و عبرت است و به همه مسئولان نشان می‌دهد که با این ملت باید چگونه رفتار کرد.

"آموزش" شاخص توسعه پایدار کشور است
حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت در دومین رویداد تکتون:

"آموزش" شاخص توسعه پایدار کشور است

معاون آموزشی وزارت بهداشت در اختامییه دومین رویداد تکتون، آموزش را شاخص توسعه پایدار کشور بر شمرد و بر توسعه کیفیت آموزش پزشکی تاکید کرد.

مراکز مشاوره توسعه می یابد
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت:

مراکز مشاوره توسعه می یابد

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از توسعه مراکز مشاوره در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

پرچالش ترین دوران زندگی چه سال های است؟

مدیر خانواده و ازدواج نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه ها با تشریح پرچالش ترین دوران زندگی زوجین گفت: هزینه های مشاوره برای زوجین باید بیمه شود و هر زوج بتواند در طول یک سال، 10 مرتبه از ژتون های مشاوره استفاده کند.

الگوی تمرکز بر آسیب روانی باید به سرمایه روانی تبدیل شود
سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت:

الگوی تمرکز بر آسیب روانی باید به سرمایه روانی تبدیل شود

سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت با پرداختن به مولفه های سرمایه روان و ضرورت آموزش تاب آوری، امید، شادکامی و حل مساله، گفت: پارادایم تمرکز بر آسیب روانی باید به سرمایه روانی تبدیل شود.