• 1402/09/15 - 09:20

جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران با پیگیری مصوبات قبلی و طرح برنامه های جدید برگزار شد.

320987.mp3 جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه کمیته رسانه جوانی جمعیت دانشگاه با حضور دکتر فاطمه سرو مدیر روابط عمومی دانشگاه و نمایندگانی از معاونت‌ها و واحدهای تابعه عضو کارگروه برگزار شد.
در ابتدای جلسه مصوبات قبلی مطرح و هر یک از اعضای کمیته به تبیین نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود درخصوص اجرای مصوبات و پیشروی در اثرگذاری حوزه رسانه تحت پوشش جوانی جمعیت پرداختند بررسی مهم‌ترین مسائل و دغدغه ها در فضای رسانه ای و مجازی پیرامون اجرای قانون جوانی جمعیت از دیگر محورهای مهم این جلسه بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار قرارگاه سلامت و جوانی
  • کد خبر : 320987