• 1403/12/13 - 14:46
  • - تعداد بازدید: 149
  • - تعداد بازدیدکننده: 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
جانشین وزیر بهداشت در افتتاح مرکز پزشکی هسته‌ای بیمارستان رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی در مراکز دولتی برای ارائه خدمات بهتر و عادلانه‌تر

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با اشاره به اینکه توسعه بیمارستان‌های دولتی نقش مهمی در حمایت از اقشار کم‌برخوردار دارد، گفت: افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی، به‌ویژه در مراکز دولتی، امکان ارائه خدمات بهتر و عادلانه‌تر را فراهم می‌کند.

345551.mp3 افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی در مراکز دولتی برای ارائه خدمات بهتر و عادلانه‌تر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علی جعفریان در مراسم افتتاح مرکز پزشکی هسته ای و واحد آندوسکوپی بیمارستان حضرت رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور دکتر نادر توکلی رئیس دانشگاه و خیرین سلامت؛ با قدردانی از خیرین و مسئولین حوزه سلامت، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های درمانی و ارتقای کیفیت خدمات پزشکی تأکید کرد.
 
 
وی با اشاره به اهداف اصلی نظام سلامت شامل افزایش دسترسی مردم به خدمات درمانی، بهبود کیفیت خدمات، کاهش هزینه‌ها و برقراری عدالت، افزود: هر اقدامی که در حوزه بهداشت و درمان انجام می‌شود، باید در راستای تحقق یکی از این چهار هدف صورت پذیرد.
 
 

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با بیان اینکه توسعه بیمارستان‌های دولتی نقش مهمی در حمایت از اقشار کم‌برخوردار دارد، گفت: افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی، به‌ویژه در مراکز دولتی، امکان ارائه خدمات بهتر و عادلانه‌تر را فراهم می‌کند.
 
 
وی همچنین به چالش‌های تأمین تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: نوسانات ارزی و مشکلات بودجه‌ای، روند تجهیز بیمارستان‌ها را دشوار کرده است.
 
 

جعفریان در ادامه به پروژه توسعه بیمارستان حضرت رسول اشاره کرد و افزود: با اضافه شدن بیش از 300 تخت جدید، این بیمارستان به یکی از مراکز درمانی بزرگ کشور تبدیل خواهد شد.
 
 
مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با تأکید بر اهمیت ایمن‌سازی بیمارستان‌ها، تاکید کرد: تأمین منابع مالی برای بازسازی و مقاوم‌سازی مراکز درمانی از دغدغه‌های اصلی مسئولین است.
 

جعفریان در پایان با قدردانی از خیرین حوزه سلامت، نقش آن‌ها را در پیشبرد پروژه‌های درمانی حیاتی دانست و ابراز امیدواری کرد که با همراهی خیرین و مسئولین، این پروژه‌ها در زمان مقرر به بهره‌برداری برسند و خدمات درمانی مناسبی به مردم ارائه شود.
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 345551
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب