• 1401/04/16 - 13:51

3092.mp3 انتصاب دکتر رسول یاراحمدی به عنوان سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات وزارت بهداشت

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، طی حکمی جناب آقای دکتر رسول یار احمدی را به عنوان سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متن حکم به این شرح است:

جناب آقای دکتر رسول یاراحمدی

استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران

باسلام و احترام

نظر به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی به عنوان « سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات » منصوب می­شوید.

باتوجه به اهمیت و جایگاه مهم تحقیقات به عنوان بخش اصلی و حیاتی چرخه علم تا ثروت و تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله)، ریاست محترم جمهوری و مقام عالی وزارت بر فعال سازی و بازمهندسی هدفمند و مسئله محور نقش، جایگاه و فرآیندهای اجرایی مراکز تحقیقاتی در پاسخ به نیازهای جامعه و انجام فعالیت­های مؤثر و مرتبط با اهداف حوزه تخصصی و توانمندهای علمی، اهم موارد مورد انتظار اینجانب به شرح زیر است:

• چابک سازی ساختار و سازمان مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات از منظر فرآیندهای کاری و بویژه نیروی انسانی متخصص، متعهد، جهادی و پاسخگو.
  • برنامه ریزی، ارزیابی و نظارت بر مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت با رویکرد برنامه محور و ارایه بازخوردهای دوره ای منظم از میزان فعالیت و دستیابی به اهداف مراکز تحقیقاتی منطبق با اساسنامه و برنامه های عملیاتی مصوب آنها.
  • بررسی و ارزیابی مجدد اساسنامه­ها و اسناد بالادستی حوزه تحقیقات سلامت از جمله اساسنامه مراکز تحقیقاتی، پژوهشکده­ها و ... بارویکرد ارتقای اثر بخش و کارایی.
  • طراحی و تدوین سازوکار ارتباط مؤثر میان مراکز تحقیقات حوزه سلامت و سازمان­ها و نهادهای نیازمند خدمات پژوهشی و مسائل تخصصی مرتبط با حوزه سلامت و هماهنگی اجرایی سازی و عملیاتی نمودن فرآیندها پس از تصویب در شورای عالی تحقیقات.
  • پیگیری منظم و منسجم وظایف و فعالیت­های مرتبط با شورای عالی تحقیقات و برگزاری منظم جلسات شورا به همراه پیگیری مصوبات.
  • ارزیابی و نظارت مستمر و مؤثر بر فعالیت واحدهای تحقیقاتی حوزه سلامت و مشارکت جدی در راه­اندازی داشبورد مدیریت و نظارت کلان بر حوزه تحقیقات و فناوری سلامت کشور .
  • بررسی میزان اثرگذاری تحقیقات انجام شده در سطح مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای علوم پزشکی کشور به تفکیک هر مرکز / واحد تحقیقاتی طی 10 سال اخیر.
  • طراحی و تدوین سازوکار اجرایی و قوانین و فرآیندهای مرتبط با حوزه تحقیقات سلامت در سطح دانشگاههای علوم پزشکی از جمله فرآیندهای مرتبط با فعالیت شورای پژوهشی دانشگاه، تدوین نمونه پروپوزال­های تحقیقاتی مرتبط با رشته­های تخصصی با رویکرد تحقیقات کاربردی و اثربخشی و سایر موارد مرتبط.
  • مدیریت، هماهنگی و ساماندهی همکاریهای تحقیقاتی مرتبط با حوزه سلامت در سایر دستگاه­ها و نهادهای بین بخشی.
  • انجام سایر امور ارجاعی از طرف اینجانب .

لازم است ضمن بهره ­گیری از نظرات و تجربیات اعضای محترم هیات علمی و محققین حوزه سلامت، طی مدت سه ماه برنامه تحول حوزه تحقیقات سلامت را تدوین و جهت تصویب به شورای عالی تحقیقات سلامت ارسال نموده و اقدامات مرتبط با اجرایی نمودن آن را با جدیت پیگیری نمائید.

امید است با درایت جنابعالی و همراهی، هماهنگی و تعامل با سایر مدیران معاونت تحقیقات و فناوری در توسعه و ارتقای حوزه تحقیقات و فناوری در عین رعایت روحیه فسادستیزی و عدالت محوری ذیل توجهات و تائیدات خداوند متعال موفق و سربلند باشید.

دکتر یونس پناهی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت