• 1401/03/02 - 15:49
از سوی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ابلاغ شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طی حکمی دکتر سعید مهرزادی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان « مشاور در امور اعضای هیات علمی پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور » منصوب کرد.

246.mp3 انتصاب دکتر سعید مهرزادی به عنوان مشاور در امور «اعضای هیات علمی و پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور»

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طی حکمی دکتر سعید مهرزادی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  را به عنوان « مشاور در امور اعضای هیات علمی پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور » منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، متن حکم به این شرح است:

جناب آقای دکتر سعید مهرزادی

عضو محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران

با سلام و احترام

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند اجرایی و روحیه جهادی به موجب این ابلاغ به عنوان « مشاور در امور اعضای هیات علمی پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور » منصوب می شوید.

باتوجه به نقش و اهمیت اعضای هیات علمی و دانشجویان در توسعه و ارتقای سطح تحقیقات و فناوری سلامت لازم است با برنامه ریزی و هماهنگی های بین بخش اقدامات مقتضی در زمینه برنامه ریزی، ساماندهی و مدیریت اعضای محترم هیات علمی پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی را اجرایی نمائید. همچنین برنامه ریزی های لازم در زمینه مدیریت، هدایت و ساماندهی برنامه ها و فعالیت های مرتبط با دانشجویان دکتری پژوهش محور را ساماندهی، پیشنهاد و اجرایی نمائید.

برای این منظور "شورای امور هیات علمی پژوهشی و دانشجویان دکتری پژوهش محور"  را تشکیل و ضمن تدوین و پیشنهاد تصویب دستورالعمل¬ها و فرآیندهای مشخص آن، اقدامات این برنامه را پیگیری و اجرایی نمائید.

اهم موارد مدنظر اینجانب به شرح زیر است:

• برنامه ریزی و ساماندهی فعالیت¬های مرتبط با امــور اعضای هیات علمی پژوهشی در زمینه جذب، ارتقاء و سایر آئین¬نامه¬ها و موارد مرتبط با هماهنگی معاونت آموزشی.

• تدوین برنامه راهبردی ارزشیابی، جذب و بکارگیری دانشجویان دکتری پژوهش محور با هماهنگی مراکز تحقیقاتی و معاونت آموزشی با رویکرد ارتقای کیفی و توسعه تحقیقات مسئله محور.

• مدیریت و ساماندهی و تدوین آیین نامه ها و شیوه نامه های اجرایی و حمایتی از دوره های پسادکتری

• مدیریت اجرایی موضوع دستیار پژوهشی و پیشنهاد بروزرسانی و هدفمند نمودن هرچه بهتر فرآیندهای اجرایی موجود

•  مدیریت اجرایی موضوع سرباز نخبه و ساماندهی و تدوین فرآیند های اجرایی مرتبط

امید است با استعانت از پروردگار متعال، ضمن رعایت عدالت، شفافیت و پاکدستی در دستیابی به این اهداف موفق و سربلند باشید.

دکتر یونس پناهی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت