• 1401/03/16 - 15:03

تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر "علی سرابی" معاون جدید هلال احمر

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پی انتصاب دکتر علی سرابی عضو هئیت علمی این دانشگاه به عنوان معاون جمعیت هلال احمر گفت: این انتخاب موجب طراحی های استراتژیک مدیریتی و تدوین رویکردهای نوین سلامت شود.

1397.mp3 تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر "علی سرابی" معاون جدید هلال احمر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر عبدالرضا پازوکی در پی انتصاب دکتر علی سرابی آسیابر به عنوان سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال احمر، در پیام تبریکی نوشت: این انتصاب بیانگر تعهـد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی‌ های بر جسته در صحنه‌های خدمت صادقانه به نظام و میهن اسلامی است.

در این پیام آمده است: امید است این انتخاب موجب فراهم کردن بستر لازم برای بهینه سازی توسعه خدمات انسان دوستانه و گسترش حضور و نقش فعالیت های داوطلبانه در هلال احمر، و همچنین طراحی های استراتژیک مدیریتی و تدوین رویکردهای نوین سلامت شود.

• گروه خبری : گروه های مطالب
المیرا ترنیان