• 1401/04/12 - 21:13
معاون استاندار تهران:

معاون استاندار تهران از تعطیلی ادارات، مهدکودک ها و تمامی مقاطع تحصیلی استان تهران به استثنای دو شهرستان دماوند و فیروزکوه فردا دوشنبه ۱۳ تیرماه خبر داد.

2944.mp3 تعطیلی ادارات، مهدکودک ها و تمامی مقاطع تحصیلی استان تهران فردا دوشنبه ۱۳ تیرماه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ عابد ملکی؛ معاون استاندار تهران با اشاره به مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا اظهار کرد: ادارات، مهدکودک ها و تمامی مقاطع تحصیلی استان تهران به استثنای دو شهرستان دماوند و فیروزکوه فردا دوشنبه (۱۳تیرماه) تعطیل هستند.

• گروه خبری : گروه های مطالب
المیرا ترنیان