• 1403/04/12 - 12:09
در راستای آموزش حوزه سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری صورت پذیرفت

تفاهم نامه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای برگزاری دوره های آموزشی رشته های سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان دانشگاه وارث الانبیا کشور عراق، به امضا رسید.

335484.mp3 توانمندسازی دانشجویان دانشگاه وارث الانبیاء عراق از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، در نشستی با حضور دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه، دکتر فاضل مدیر کل اورژانس عراق و دکتر مهدی مقتدایی معاون بین الملل دانشگاه، تفاهم نامه همکاری برای ارائه دوره های آموزشی رشته های سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ویژه دانشجویان دانشگاه وارث الانبیا کشور عراق، به امضا رسید.

گفتنی است این تفاهم نامه با توجه به حضور میلیونی مردم در مناسبات مذهبی در کشور عراق و ضرورت خدمت رسانی به آنان در حوزه های درمانی و بهداشتی و همچنین نیاز به آموزش در حوزه سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری منعقد شده است.