• 1403/07/03 - 13:20
معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد

جزئیات ثبت‌نام پذیرفته شدگان دوره دکتری حرفه ای فیزیوتراپی سال تحصیلی 1403-1404

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، جزئیات ثبت‌نام پذیرفته شدگان دوره دکتری حرفه ای فیزیوتراپی سال تحصیلی 1403-1404 را اعلام کرد.

338399.mp3 جزئیات ثبت‌نام پذیرفته شدگان دوره دکتری حرفه ای فیزیوتراپی سال تحصیلی 1403-1404

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ این معاونت به اطلاع پذیرفته شدگان می‌رساند برای ثبت نام اینترنتی از تاریخ 4 تا 8 مهرماه سامانه http://hamava.iums.ac.ir  (کدملی به عنوان کدکاربری و رمز عبور) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده و اسکن اصل مدارک اقدام شود.

برای ثبت نام، تکمیل فرم ثبت نام (شماره 1 و2)  و اسکن اصل مدارک ضروری است.

تذکرات مهم:

برای اطلاع از ثبت نام حضوری، زمان شروع کلاس‌ها، انتخاب واحد و تحویل اصل مدارک اسکن شده به سایت دانشکده مربوطه مراجعه شود.

ارسال نکردن مدارک در بازه زمانی تعیین شده به منزله انصراف بوده و هیچگونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد شد.

مسئولیت صحت تمام اطلاعات و مدارک ارسال شده از طریق ثبت نام الکترونیکی به عهده شخص دانشجو است. در صورت ارسال اطلاعات و مدارک غیرواقعی ثبت نام کان لم یکن شده و دانشگاه مسئولیتی در این موارد نخواهد داشت.

همچنین تمام اطلاعات مربوط به ثبت نام از طریق سایت معاونت آموزشی ( edu.iums.ac.ir)  به روز رسانی می‌شود. بنابراین از طریق وب سایت پیگیری شود.

در صورت هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام از تاریخ 4 تا 8 مهرماه (به غیر از روزهای پنج شنبه و جمعه و تعطیل) از ساعت 8:00 تا 15:00 می‌توانید با شماره تلفن 86702213 و  (اداره پذیرش و ثبت نام) و در صورت اشکال فنی در ارسال مدارک با شماره تلفن 17 867022 (واحد رایانه) تماس حاصل شود.

فاطمه نکونام

فاطمه نکونام