• 1403/06/11 - 10:43

جزئیات پذیرفته شدگان آزمون دستیاری دانشگاه علوم پزشکی ایران

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اطلاعیه ای درخصوص پذیرفته شدگان پنجاه و یکمین آزمون دستیاری دوره تخصصی سال 1403 این دانشگاه صادر کرد.

337611.mp3 جزئیات پذیرفته شدگان آزمون دستیاری دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ به اطلاع پذیرفته شدگان می‌رساند: ثبت نام به صورت الکترونیکی از طریق سامانه ثبت نام الکترونیکی به آدرس http://registration.iums.ac.ir  انجام می‌شود. لطفا برای نحوه ثبت نام و ارسال مدارک به منوی ثبت نام اینترنتی دانشجویان در سایت معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه کنند.

همچنین مطابق با بندهای 4 و 5 اطلاعیه شماره 12 مرکز سنجش آموزش پزشکی شروع به دوره پذیرفته شدگان 51 دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی که فاقد سند تعهد محضری ضمن ثبت نام هستند فاقد وجاهت قانونی است.

پذیرفته شدگان ملزم به ارائه سند تعهد محضری هستند و تا تایید نهایی ثبت نام و ارائه معرفی نامه به دانشکده پزشکی ورود به بخش و شروع دوره آموزشی امکان پذیر نیست.