• 1403/04/17 - 12:30

رویداد باورآفرینان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

رویداد باورآفرینان در راستای تحقق اهداف و چشم اندازهای محیط زیستی دانشگاه‌ها در مرکز بین‌المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

335663.mp3 رویداد باورآفرینان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران،  "رویداد باورآفرینان" در راستای تحقق اهداف و چشم اندازهای محیط زیستی دانشگاه ها به عنوان یک رویداد علمی-فرهنگی، با محورهای تحقق حمل و نقل پایدار، کاهش تولید و مدیریت، بهینه سازی مصرف انرژی، بهبود وضعیت فضای سبز، پسماند های خشک، تر و ویژه، کاهش مصرف آب و استفاده از پساب، آموزش و ترویج دوستدار محیط زیست برگزار شد.

این رویداد علمی-فرهنگی روز یکشنبه 17 تیرماه 1403 با عنوان (شهر پایدار) برگزار شد و روز دوشنبه 18 تیرماه 1403با عنوان (نبرد پایدار) همراه با جوایز نفیس در مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.