• 1401/05/11 - 09:50

موافقت قطعی تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو صادر شد

موافقت قطعی تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو در دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر شد.

3790.mp3 موافقت قطعی تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو صادر شد

موافقت قطعی تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو در دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و ششمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ 1401/3/22 با تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی پرتو در دانشگاه علوم پزشکی ایران موافقت قطعی شد.

این مرکز در سال 1395 به صورت اصولی شروع به فعالیت کرده و با توجه به فعالیتهای گسترده پژوهشی و تحقیقاتی،  در سال 1399 بر اساس نتایج ارزشیابی  فعالیت های پژوهشی مراکز تحقیقات وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی کشور (دولتی و خصوصی)، رتبه دوم در بین مراکز تحقیقات بیومدیکال فاقد ردیف مستقل بودجه یک تا پنج سال فعالیت دانشگاه ایران  را کسب کرده است.

• گروه خبری : گروه های مطالب

فایل ها