• 1405/04/14 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 29
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت تخصصی شبکه بهداشت و درمان شهریار بر سلامت زائران در «زائرشهر بیهقی و بنیاد مستضعفان»

همزمان با استقرار زائران در نزدیکی مصلی تهران و محل برگزاری مراسم وداع با پیکر «رهبر شهید»، تیم‌های بازرسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در شامگاه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵ با هدف اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و کاهش مخاطرات مرتبط با آب و غذا، از دو زائرسرا‌ی «زائرشهر بیهقی» و «زائرشهر بنیاد مستضعفان» بازدید کردند.

373360.mp3 نظارت تخصصی شبکه بهداشت و درمان شهریار بر سلامت زائران در «زائرشهر بیهقی و بنیاد مستضعفان»

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، در راستای برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای پوشش بهداشتی تجمعات انبوه و بر اساس دستورالعمل‌های اجرایی بهداشت محیط در ایام برگزاری مراسم، تیم‌های کارشناسی این شبکه با اعزام به شهر تهران، از زائرشهرهای بیهقی و بنیاد مستضعفان (واقع در مجاورت مصلی تهران) بازدید و پایش‌های لازم را انجام دادند. این بازدیدها با هماهنگی مرکز بهداشت شمال‌غرب ۲ تهران و با رویکرد نظارت، ارزیابی و ارائه تذکرات و آموزش‌های لازم در محل انجام شد.

 

دکتر سعید شیخ‌غلامی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی شبکه گفت: با توجه به اسکان موقت زائران در این دو مجموعه و فعالیت مواکب خدمت‌رسانی، اجرای دقیق ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشت محیط در حوزه آب، غذا و بهداشت عمومی ضروری است. بر همین اساس، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت شهریار در کنار همکاران حوزه بهداشت تهران، وضعیت شاخص‌های بهداشتی را در محل بررسی کردند.

 

وی افزود: در این بازدیدها، مواردی از جمله بهداشت فردی خادمین و عوامل توزیع غذا، نحوه تهیه و نگهداری مواد غذایی، شرایط بهداشتی آشپزخانه‌ها و محل‌های توزیع، مدیریت پسماند، وضعیت سرویس‌های بهداشتی و همچنین کنترل کیفیت آب آشامیدنی از طریق سنجش کلر باقیمانده مورد پایش قرار گرفت و تذکرات لازم به مسئولین مربوطه ارائه شد.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار با اشاره به رویکرد اجرایی تیم‌های نظارتی تصریح کرد: در کنار نظارت، آموزش‌های کوتاه و چهره‌به‌چهره درباره رعایت زنجیره سرد و گرم، بهداشت دست و ابزار کار، استفاده از تجهیزات حفاظتی مناسب و پیشگیری از آلودگی متقاطع به خادمین ارائه شد تا اقدامات اصلاحی در همان زمان انجام شود.

 

دکتر شیخ‌غلامی در پایان خاطرنشان کرد: پایش‌های بهداشت محیط در چنین تجمعاتی باید بر اساس چک‌لیست‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی انجام شود و در صورت مشاهده موارد نیازمند اصلاح، پیگیری لازم تا رفع نواقص صورت می‌گیرد. این نظارت‌ها با توجه به شرایط و استمرار اسکان زائران، در طول برگزاری مراسم ادامه خواهد داشت.

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 373360
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
لیلا ابوالفتحی
خبرنگار:

لیلا ابوالفتحی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب