آمار روزانه مشارکت بیمارستان ها در پویش ملی سلامت به شرح زیر است:

(نمودار به صورت خودکار به روز رسانی می شود)

• 1402/10/03 - 09:31
به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

«وردیج» تنها منطقه روستایی غرب تهران تحت پویش ملی سلامت

پویش ملی سلامت در «وردیج» تنها منطقه روستایی غرب تهران برای غربالگری پرفشاری خون و دیابت از سوی کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به اجرا درآمد.

321194.mp3 «وردیج» تنها منطقه روستایی غرب تهران تحت پویش ملی سلامت

به گزارش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ روستای وردیج به عنوان تنها منطقه روستایی تحت پوشش مرکز بهداشت غرب، حضور پررنگی در اجرای کمپین غربالگری دیابت و فشار خون داشته است.

همکاران پزشک و مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت وردآورد با حضور در روستی وردیج به غربالگری گروه هدف پرداختند.

همچنین بنر و استندهای اطلاع رسانی در نقاط مختلف روستا به نمایش گذاشته شد و با توجه به جاذبه کوه‌های این روستا که مقصد طبیعت دوستان است، به همت سفیران سلامت ورزشکار این روستا بنرهای اطلاع‌رسانی در این محیط زیبا نصب شده است.

گفتنی است، از آغاز پویش ملی سلامت تا تاریخ دوم دی ماه از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیش از 914 هزار نفر در این طرح ملی غربالگری دیابت و پرفشاری خون شدند.

• گروه خبری : پویش ملی سلامت
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی