آمار روزانه مشارکت بیمارستان ها در پویش ملی سلامت به شرح زیر است:

(نمودار به صورت خودکار به روز رسانی می شود)

• 1402/10/12 - 15:04
از 20 آبان تا 12دی‌ماه برای غربالگری دیابت و فشارخون ثبت شد

پویش ملی سلامت بیش از 1200000 نفر از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

جدیدترین گزارش پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران با آمار غربالگری بیش از یک‌میلیون و 200 هزار نفر انجام شد.

321606.mp3 پویش ملی سلامت بیش از 1200000 نفر از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون از 20 آبان در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور آغاز شده است و دانشگاه علوم پزشکی ایران در مناطق جغرافیایی تحت پوشش خود در استان تهران نیز از 20 آبان تا 12 دی ماه توانست در این مدت بیش از یک میلیون و 237 هزار نفر را غربالگری کند.

اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون برای افراد بالای 18سال همچنان به صورت رایگان در حال انجام است، براین اساس در این مدت بیش از 26 هزار نفر احتمال پرفشاری خون در آنان شناسایی شده و بیش از 9 هزار نفر نیز احتمال ابتلا به دیابت در آنان شناسایی شده است.

گفتنی است، منظور از «احتمال دیابت» قند خون ۱۲۶ به بالا و منظور از «احتمال پرفشاری خون»، عدد ۱۴۰ روی ۹۰ میلیمتر جیوه (۱۴ روی ۹) به بالا است.

• گروه خبری : آخرین اخبار,پویش ملی سلامت
A. Ramezanpour