آمار روزانه مشارکت بیمارستان ها در پویش ملی سلامت به شرح زیر است:

(نمودار به صورت خودکار به روز رسانی می شود)

• 1402/10/04 - 12:55
به همت کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

پویش ملی غربالگری برای اتحادیه آرایشگران شهرستان بهارستان اجرا شد

پویش ملی غربالگری برای اتحادیه آرایشگران شهرستان بهارستان از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا شد.

321176.mp3 پویش ملی غربالگری برای اتحادیه آرایشگران شهرستان بهارستان اجرا شد

به گزارش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تیم سلامت شبکه بهداشت و درمان بهارستان با همکاری اتحادیه آرایشگران منطقه بهارستان، به اجرای کمپین غربالگری برای فشار خون بالا و دیابت پرداخته و اقدام به خدمت رسانی به اعضای این اتحادیه کرد.

در این کمپین، آرایشگران فعال در حوزه زیبایی به عنوان نقطه‌های غربالگری در نقاط مختلف منطقه مشغول به فعالیت شدند. این همکاری با اتحادیه آرایشگران، فرصتی مناسب برای اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی در مورد اهمیت غربالگری و پیشگیری از بیماری‌های فشار خون بالا و دیابت فراهم کرده است.

در این کمپین، آرایشگران به اطلاعات کارآمد درباره وضعیت فشار خون و دیابت دست پیدا می‌کنند. این اقدام موجب افزایش آگاهی جامعه از خطرات این دو بیماری شده و به سلامت جامعه کمک می‌کند.

شبکه بهداشت و درمان با برگزاری چنین فعالیت‌هایی برای آرایشگران، نشان داده است که می‌تواند به عنوان نهادی فعّال در حوزهٔ سلامت جامعه نقش ایفا کند.

• گروه خبری : پویش ملی سلامت
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان