• 1404/03/24 - 15:10
  • - تعداد بازدید: 73
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دکتر کرمانپور:

بیش از ۸۰۰ مصدوم تحت درمان و ۲۳۰ نفر مرخص شده‌اند

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با تأکید بر آمادگی همه‌جانبه تیم سلامت کشور، از خدمات‌رسانی گسترده به بیش از ۸۰۰ مصدوم در بیمارستان‌های سراسر کشور خبر داد.

350682.mp3 بیش از ۸۰۰ مصدوم تحت درمان و ۲۳۰ نفر مرخص شده‌اند

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر حامد کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: تیم ملی سلامت کشور حتی آماده‌تر از دوران تلخ کرونا، در سراسر کشور برای خدمت‌رسانی به مردم در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد؛ از بهورزان خانه‌های بهداشت گرفته تا استادان برجسته دانشگاه‌ها و مراکز درمانی پیشرفته.

 

وی با اشاره به حجم گسترده خدمات ارائه‌شده افزود: بیمارستان‌ها در سراسر کشور تاکنون به بیش از ۸۰۰ مصدوم که اغلب آنان زنان، کودکان و غیرنظامیان هستند خدمات درمانی ارائه کرده‌اند و خوشبختانه بیش از ۲۳۰ نفر از آنان ترخیص شده‌اند.

 

دکتر کرمانپور همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمبود خاصی در زمینه دارو، تجهیزات یا نیروی انسانی وجود ندارد. حتی بسیاری از همکاران ما برای ارائه خدمات داوطلبانه اعلام آمادگی کرده‌اند که بدین‌وسیله از این روحیه والای ایثارگرانه آن‌ها تقدیر می‌کنم.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 350682
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
حمیده  آقاجانی
خبرنگار:

حمیده آقاجانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب