• 1404/07/21 - 15:24
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد؛

تاثیر نوع برخورد اساتید در ایجاد علاقه و انگیزه دانشجویان جدیدالورود / تأمین خوابگاه در اولویت قرار دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نوع برخورد با دانشجویان جدیدالورود را عاملی تعیین‌کننده در انگیزه آن‌ها برشمرد و تأکید کرد: تأمین کامل امکانات رفاهی، به ویژه خوابگاه باید در اولویت قرار گیرد تا دغدغه اصلی دانشجو صرفاً مسائل آموزشی باشد.

359482.mp3 تاثیر نوع برخورد اساتید در ایجاد علاقه و انگیزه دانشجویان جدیدالورود / تأمین خوابگاه در اولویت قرار دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت آموزش صحیح، گفت: آموزش خوب می تواند تأثیر بزرگی در نظام سلامت و حفظ عدالت در ارائه خدمات سلامت داشته باشد.

 

وی ادامه داد: پیوند کبد در استان های مختلف کشور،  نمونه ای از دستاوردهای آموزش با کیفیت در دانشگاه ها است. بنابراین باید سعی کنیم همواره اثربخش بوده و باور داشته باشیم که اثر کار خوب را در زندگی شخصی دریافت خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه مساله جاری آغاز تحصیلی و حضور دانشجویان جدیدالورود است، افزود: نوع برخورد ما با دانشجویان منجر به ایجاد علاقه و انگیزه در دانشجویان می شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: بسیاری از اساتید بزرگ امروز ما، دلیل موفقیت خود را برخورد مناسب یک استاد در مرحله ای از دوره دانشجویی خود می دانند.

 

وی در پایان تأکید کرد: تأمین خوابگاه دانشجویی در اولویت باید قرار گیرد و دانشجو باید تنها دغدغه آموزشی داشته باشد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 359482
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
حسین دزفولی
خبرنگار:

حسین دزفولی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب