• 1405/05/10 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 100
  • - تعداد بازدیدکننده: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه‌اندازی مرکز نفس در شبکه بهداشت و درمان شهریار

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار گفت: مرکز نفس (نجات فرزندان سقط) با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای و حمایتی به مادرانی که تمایل به سقط جنین دارند، در ساختمان شماره ۲ شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار راه‌اندازی شد.

374734.mp3 راه‌اندازی مرکز نفس در شبکه بهداشت و درمان شهریار

شیخ غلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی این مرکز اظهار کرد: مرکز نفس با هدف ارائه مشاوره، حمایت و همراهی با مادرانی که در معرض تصمیم به سقط جنین قرار دارند، در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار راه‌اندازی شده است تا با بهره‌گیری از خدمات تخصصی، زمینه حمایت مؤثر از این مادران فراهم شود.

 

وی افزود: این مرکز با رویکردی حمایتی و مشاوره‌ای، تلاش دارد ضمن افزایش آگاهی خانواده‌ها، با ارائه راهنمایی‌های لازم و خدمات مورد نیاز، از مادران در شرایط حساس تصمیم‌گیری پشتیبانی کند.

 

 مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، تصریح کرد: مرکز نفس در ساختمان شماره ۲ واقع در خیابان شریعتی (آهنگران) مستقر شده و مراجعان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای، با کارشناس نفس، خانم مقیمی از طریق شماره‌های 09030461139 و 65275700 ارتباط بگیرند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این مرکز در راستای توسعه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار و با هدف صیانت از سلامت مادر و فرزند انجام شده است.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 374734
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
لیلا ابوالفتحی
خبرنگار:

لیلا ابوالفتحی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب