ارتقا سطح کیفی زندگی سالخوردگان نیاز به تقویت زیرساخت ها دارد/ اهمیت سبک زندگی سالم در سنین سالخوردگی
متخصص طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت اهمیت سبک زندگی سالم در سنین سالخوردگی، گفت: ارتقا سطح کیفی زندگی سالخوردگان نیاز به تقویت زیرساخت ها دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر مریم نیک صولت- متخصص طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی سالمندان بیان کرد: طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، عبوراز سن 60 سالگی به عنوان سن سالمندی تلقی می شود و جمعیت کشور ایران همگام با جمعیت جهانی به سمت سالمندی پیش می رود.
وی گفت: طبق آمار نفوس مسکن در سال 1395، جمعیت سالمندی ایران حدود 10 درصد بوده که در طی بیست سال آینده به 20 درصد می رسد و این نشان دهنده رشد جمعیت سالمندی در کشور است.
نیک صولت با بیان این نکته که زیر ساخت های لازم برای جمعیت سالمندی در کشور وجود ندارد، افزود: باید بستر و محیط مناسب برای ارتقاء سطح کیفی زندگی افراد فراهم و به نیازهای سالمندان بیشتر توجه شود.
متخصص طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: با افزایش سن، یک سری تغییرات فیزیولوژیک در بدن به وجود می آید و سالمندان دچار بیماری های مزمن و سندروم های مختلف همانند بی اختیاری ادرار، سقوط و شکستگی و اختلالات حافظه می شوند.
وی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است تا علاوه بر افزایش طول عمر سالمندان، سطح کیفی زندگی آنها تقویت و بیماری های مزمن آنها کنترل شود تا بتوانند نقش اجتماعی خود را ایفاء کنند.
نیک صولت در پایان بر حمایت بیشتر سازمان های بیمه گر از قشر سالمندان تاکید کرد و افزود: برای سپری کردن دوره سالمندی خوب باید به انتخاب سبک زندگی سالم، عادات غذایی مناسب، ورزش کردن، غربالگری و بررسی بیماری ها توجه شود.
پایان مطلب//
نظر دهید