• 1404/02/29 - 13:41
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
دکتر توکلی در آیین تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه نیازمند حمایت خیرین است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از احداث بیش از 800 تخت بیمارستانی با مشارکت خیرین حوزه سلامت خبر داد و گفت: در حوزه آموزش و پژوهش نیز نیازمند حمایت خیرین هستیم. همچنین باید کارگروه‌هایی در حوزه‌های مددکاری برای تأمین هزینه‌های درمان، تجهیز مراکز درمانی، تکمیل پروژه‌های عمرانی بیمارستانی، بهداشت عمومی و سرانه‌های بهداشتی و همچنین آموزش و پژوهش تشکیل شود.

349259.mp3 حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه نیازمند حمایت خیرین است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی رئیس دانشگاه در مجمع خیرین حوزه سلامت که در این دانشگاه برگزار شد، عنوان کرد: تمامی خیرینی که در این نشست حضور دارند، از حوزه شورای وقف و خیرین دانشگاه هستند که الحق و الانصاف از زمانی که این حوزه تقویت شده و تمرکز ویژه‌ای بر آن شکل گرفته، منشأ خیر و برکت در دانشگاه بوده‌اند.
 
توکلی افزود: یکی از اهداف راهبردی که ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران دنبال می‌کنیم، توجه ویژه به حوزه وقف و خیرین سلامت است.
 
وی افزود: خدمات ارائه‌شده در دانشگاه، به شکلی تنگاتنگ با حوزه وقف و خیرین پیوند خورده است و حضور ارزشمند شما عزیزان، چه به‌صورت حقیقی و چه حقوقی، برای ما از ارزش مضاعفی برخوردار است.
 
توکلی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران از جمله دانشگاه‌های جوان اما با سابقه‌ای مؤثر در ارائه خدمات درمانی است که همواره در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور سرآمد بوده است. این دانشگاه در کنار اقشار محروم قرار دارد و در مسیر تحقق یکی از شعارهای اصلی دولت چهاردهم یعنی «عدالت در سلامت» گام برمی‌دارد.
 
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: از جمله اصولی که همواره به آن پایبند بوده‌ایم این است که هیچ بیماری نباید به دلیل ناتوانی مالی از دریافت خدمات درمانی محروم شود. این اصل، بخشی جدی از رویکرد ما در دانشگاه است.
 
 
وی تاکید کرد: با توجه به محدودیت منابع دولتی و در چارچوب قانون هفتم توسعه، توسعه زیرساخت‌ها و فضاهای خدماتی از محل منابع دولتی عملاً امکان‌پذیر نیست. از همین‌رو توجه و تمرکز ما نسبت به گذشته بر حوزه خیرین افزایش یافته است و همراهی شما بزرگواران برای ما اهمیتی ویژه دارد.
 
 
توکلی افزود: در حال حاضر چند اولویت اساسی در دانشگاه تعریف شده است. یکی از این اولویت‌ها، تکمیل پروژه‌های عمرانی در سطح شبکه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌های اطراف تهران از جمله بهارستان، ملارد، شهریار، شهر قدس و رباط‌کریم است. این مناطق از جمله مناطق کمتر برخوردار محسوب می‌شوند که با رشد جمعیت بالا، با کمبودهای جدی در زیرساخت‌های سلامت مواجه‌اند.
 
وی تصریح کرد: در حوزه مددکاری و تأمین هزینه‌های درمان نیز با همکاری معاونت درمان و شورای وقف و خیرین، سامانه‌ای متمرکز طراحی خواهد شد. از همه خیرین دعوت می‌کنم در این امر خداپسندانه مشارکت داشته باشند تا بتوانیم در عمل شعار «هیچ بیماری به دلیل ناتوانی مالی محروم نماند» را تحقق ببخشیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مراکز درمانی دانشگاه نیز در این زمینه دعوت به همکاری شده‌اند تا در قالب حمایت‌های مشخص از بیماران و پشتیبانی از هزینه‌های درمان، نقش‌آفرینی کنند و در جهت تحقق این شعار، گام بردارند.
 
وی افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای بیش از 800 تخت بیمارستانی در حال ساخت است که با حمایت‌های خیرین تأمین شده است.
 
توکلی ادامه داد: از جمله این پروژه‌ها، بیمارستان روان‌پزشکی ایران است که با هدف ایجاد قطب علمی و آموزشی روان‌پزشکی در کشور در دست احداث است و از پیشرفته‌ترین مراکز روان‌پزشکی برای حمایت از بیماران این حوزه کشور خواهد بود.
 
وی افزود: همچنین در بیمارستان حضرت رسول (ص)، بخش فرسوده آن با ظرفیت 320 تخت در حال بازسازی و نوسازی است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین به بیمارستان موقوفه کریم افشین در منطقه ۲۲ تهران اشاره و افزود: این بیمارستان در منطقه‌ای کمتر برخوردار از تخت دولتی در حال احداث است و با تخت‌های کاملاً دولتی به بهره‌برداری خواهد رسید که در مجموع این پروژه‌ها، بیش از 800 تخت بیمارستانی را شامل می‌شود.
 
توکلی یادآور شد: اگرچه سیاست دولت سیزدهم در حوزه سلامت بر پیشگیری متمرکز است اما به دلیل گستردگی نیازهای درمانی، توسعه زیرساخت‌های درمانی نیز الزامی است و در تکمیل زنجیره خدمات سلامت نقش بسزایی دارد.
 
وی افزود: در حوزه آموزش و پژوهش نیز نیازمند حمایت خیرین هستیم. در صورتی که این حمایت‌ها در کنار پروژه‌ها و محققین قرار گیرد، می‌توانیم به توسعه فناوری، ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و حرکت به‌سوی مرزهای دانش کمک کنیم.
 
توکلی همچنین افزود: آموزش یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است و با توجه به کمبود سرانه آموزشی و افزایش ظرفیت دانشجویان در حوزه علوم پزشکی، این حوزه نیز باید در اولویت قرار گیرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین چند پیشنهاد برای پیشبرد این اهداف ارائه کرد و گفت: کارگروه‌هایی در حوزه‌های مددکاری برای تأمین هزینه‌های درمان، تجهیز مراکز درمانی، تکمیل پروژه‌های عمرانی بیمارستانی، بهداشت عمومی و سرانه‌های بهداشتی و همچنین آموزش و پژوهش تشکیل شود.
 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 349259
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب