دانشگاه علوم پزشکی ایران از کمک خیرین در حوزههای آموزش و پژوهش استقبال میکند
رئیس شورای خیرین حوزه سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: نگاه خیرین عمدتاً معطوف به حوزه عمرانی بوده در حالی که امروز نیازهای اساسی دانشگاه و مجموعههایی همچون ما، در حوزههای آموزش، پژوهش و پشتیبانی است. از اینرو از خیرین سلامت تقاضا دارم عنایت خود را به این حوزهها نیز معطوف کنند.
349293.mp3
دانشگاه علوم پزشکی ایران از کمک خیرین در حوزههای آموزش و پژوهش استقبال میکند

وی افزود: رسیدن به این مقام و پرورش چنین فکر و باوری، ثمره بندگی خالصانه است. این توفیقی است که خداوند متعال به بندگان خاص خود عطا میکند؛ بندگانی که از مال و داشتههای خود، که برای آن زحمت کشیدهاند در راه خداوند و برای شادی دل مردم انفاق میکنند.
جعفری ادامه داد: شما عزیزان، نمره قبولی در این آزمون الهی را کسب کردهاید و این جز به فضل پروردگار میسر نبوده است. خوشا به سعادتتان که بهرهمند از این نعمت بزرگ هستید. ای صاحبان خیر، ای عزیزان عزتمند، شما بهترین بندگان خدا هستید؛ راهیافتگان به حریم ملکوتی بندگی. خوشا به حالتان که فرشتگان به شما غبطه میخورند. بیتردید زمین از حضورتان مسرور است و آسمان از وجودتان بهرهمند. فرشیان از خیر و مهر شما در شورند و عرشیان از کرامت و سخاوتتان در سرور.
وی گفت: نکته قابل توجه دیگر آن است که از نخستین اقدام خیر در دانشگاه، یعنی تأسیس بیمارستان لولاگر در سال ۱۳۱۲، تا آخرین مورد که از سوی خانواده رسولی از شهرستان شهریار به نیت زنده یاد حاج آقای رسولی و خانم صادقیان صورت گرفته، پیوسته شاهد نقش مؤثر خیرین بودهایم.
جعفری با ارائه گزارشی از حمایت خیرین سلامت در سال ۱۴۰۳، تصریح کرد: مجموع کمکهای صورتگرفته از سوی خیرین به دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال گذشته بیش از دو هزار میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: جالب آنکه بالغ بر ۹۰ درصد این رقم ( حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان) از سوی خیرین حقیقی تأمین شده و مجمع خیرین سلامت، شرکتها، بنگاههای اقتصادی و مؤسسات خیریه، سهم بسیار کمتری داشتهاند.
سرپرست شورای وقف و رئیس شورای خیرین حوزه سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: این آمار نشان میدهد که باید تمرکز و توجه بیشتری بر ظرفیت خیرین حقیقی داشته باشیم.
جعفری همچنین گزارش کوتاهی از هزینهکرد کمکهای خیرین ارائه کرد و گفت: از نظر محل صرف این کمکها نیز باید اشاره کنم که ۷۶.۶ درصد از این مبلغ در پروژههای عمرانی، ۲۱.۶ درصد در حوزه تجهیزات، ۱.۵ درصد در بخش بهداشت، ۱۶ صدم درصد در آموزش و یک صدم درصد در پژوهش هزینه شده است.
وی تاکید کرد: این ارقام گواه آن است که نگاه خیرین عمدتاً معطوف به حوزه عمرانی بوده در حالی که امروز نیازهای اساسی دانشگاه و مجموعههایی همچون ما، در حوزههای آموزش، پژوهش و پشتیبانی است. از اینرو از خیرین سلامت تقاضا دارم عنایت خود را به این حوزهها نیز معطوف کنند.
کپی لینک کوتاه:
نظر دهید