• 1403/11/14 - 12:46
  • - تعداد بازدید: 52
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

پوشش نیمی از جمعیت تهران زیر نظر مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیش از نیمی از جمعیت تهران از نظر درمانی زیر نظر مراکز درمانی تابعه معاونت درمان این دانشگاه هستند و این نشان از حجم کار و حساسیت های کاری این معاونت است. درمان پیشانی دانشگاه بوده و باید برای حل مشکلات درمانی مردم و ارائه خدمت با کیفیت به آنان پیشرو باشیم.

344289.mp3 پوشش نیمی از جمعیت تهران زیر نظر مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران است

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشست معاونین درمان و توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع با حضور مدیران هر دو معاونت برگزار شد. هدف از برگزاری این نشست بررسی مشکلات معاونت درمان با همکاری معاونت توسعه عنوان شد.

 

در ابتدای جلسه دکتر علی مشکی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره فعالیت های معاونت درمان و تعداد مراکز زیر نظر این معاونت توضیح داد و گفت: بیش از نیمی از جمعیت تهران از نظر درمانی زیر نظر مراکز درمانی تابعه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند و این نشان از حجم کار و حساسیت های کاری این معاونت است. درمان پیشانی دانشگاه است و باید برای حل مشکلات درمانی مردم و ارائه خدمت با کیفیت به آنان پیشرو باشیم.

 

وی با اشاره به نبود چارت سازمانی مصوب معاونت درمان گفت: نبود چارت مصوب پرداختی به پرسنل را تحت شعاع قرار می دهد. تعدادی از پست ها سازمانی در چارت کنونی وجود ندارد که برای حل آن به معاونت توسعه نامه زده ایم و امیدواریم به زودی با همکاری این معاونت بتوانیم چارت مصوب و مورد تایید دانشگاه را تدوین و اجرایی کنیم.

 

مشکی به عدم هم ترازی میزان کارانه نیروهای ستادی درمعاونت درمان و توسعه در مقایسه با نیروهای هم تراز آنان در بیمارستان ها برخلاف بخشنامه صادره از وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: کارانه کارمندان معاونت درمان با توجه به حجم و اهمیت کار آنان در سطح مطلوبی نیست. بنابراین خواهشمندیم با توجه به این دستورالعمل این هم ترازی در کارانه ها عملیاتی شود.

 

معاون درمان دانشگاه تاکید داشت که هرگونه نقل و انتقلات کارمندان درمانی چه در مراکز ستادی و چه در مراکز غیر ستادی با موافقت معاونت درمان انجام شود و به جز موافقت مراکز مبدا و مقصد، موافقت معاونت درمان نیز لازمه تکمیل این فرآیند باشد.

 

در ادامه دکتر پیمان نامدار معاون توسعه و برنامه ریزی منابع دانشگاه بر ضرورت اولویت بندی ساخت پروژه های درمانی اشاره کرد و افزود: در روزهای آتی تمامی پروژه های عمرانی مراکز درمان اولویت بندی شود. همچنین برای اجرای فرآیندها نیز اولویت بندی مشخص شود تا بودجه بندی سال آینده را زودتر شروع کنیم. همچنین برای خودمان برنامه یک ساله و پنج ساله مشخص کنیم. درصورتی که برنامه های درمان زودتر آماده شود، از حمایت های معاونت توسعه در اسرع وقت برخوردار خواهد شد.

 

نامدار به انجام پروژه های خرید راهبردی تجهیزات پرشکی اشاره کرد. همچنین استفاده از تله مدیسین و اسنپ آمبولانس در حوزه درمان را با اهمیت دانست. همچنین ارائه خدمات پرستاری در منزل home care نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

 

توجه به زیر ساخت های ساختمانی مراکز درمانی از دیگر مسائلی بود که این مقام مسئول دانشگاه به آن تاکید کرد.

 

وی گفت: ما فقط نباید به دنبال اضافه کردن بخش در مراکز درمانی خود باشیم بلکه باید زیر ساخت های تاسیساتی و اطفای حریق ما بدون مشکل باشند. همچنین آسانسور مراکز از موارد دیگری است که دائما باید مورد بررسی قرارگیرند. اگر به زیر ساخت ها توجه نکنیم خرابی ها بزرگتر شده و هزینه های هنگفتی برای رفع آن باید هزینه شود.

 

معاون توسعه دانشگاه درباره اهمیت جانشین پروری و تربیت مدیران توضیح داد و تصریح کرد: برای انتخاب مدیران آینده مراکز درمانی باید لیستی از افراد مستعد آماده شده تا با آنان مصاحبه های تخصصی شود. این مصاحبه ها در زمینه های مختلفی چون آشنایی با مباحث مالی، قانونی، تسلط به امور و آیین نامه های حوزه درمان است. با امتیاز بندی 20 الی 30 نفر انتخاب شده تا برای جایگزینی پست های مدیریتی مراکز درمانی آماده باشند. این افراد همچنین باید بتوانند ارتباطات موثر با نهادهای خارج سازمانی مانند استانداری، فرمانداری و یا مجلس شورای اسلامی برقرار کنند.

 

فرسود بودن ساختمان معاونت درمان در این جلسه مطرح شد که پس از گفتگو مواردی مختلفی برای حل این مشکل مورد بررسی قرار گرفت و در پایان معاون توسعه دانشگاه اظهار امیدواری کرد تا پایان خرداد سال آینده ساختمان جدیدی برای استقرار کارکنان معاونت درمان درنظر گرفته شود.

 

نامدار از معاونت درمان خواست با معرفی کارشناسان خود به طور مشترک جلسه ای به صورت یک هفته درمیان  این دو معاونت برگزار شود تا مشکلات حوزه درمان در این جلسات با بررسی و تبادل نظر حل شود.

 

بررسی امکانات مراکز در زمان بحران از موارد دیگری بود که در این جلسه به آن پرداخته شد و دکتر سید رضا معتمدی مدیر حوادث و فوریت های پزشکی در این باره توضیح داد و تجهیز مراکز به منابع کافی آب و ژنراتور در زمانی قطعی آب و برق را بسیار مهم برشمرد. 

 

در پایان این جلسه شاپور عربی سرپرست مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران از واریز هزینه های حوادث ترافیکی و مطالبات بیمه تامین اجتماعی خبر داد و از مراکز درمانی خواست تا هرچه سریعتر مطالبات بیمه ای خود را در سامانه به روز کرده تا بتوانند از این واریزی بهره مند شوند.

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 344289
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
سارا حجازی
خبرنگار:

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید