آمار روزانه مشارکت بیمارستان ها در پویش ملی سلامت به شرح زیر است:

(نمودار به صورت خودکار به روز رسانی می شود)






  • 1402/11/03 - 11:30
  • - تعداد بازدید: 296
  • - تعداد بازدیدکننده: 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

رژیم غذایی متعادل شاه کلید سلامت/پویش ملی تغذیه سالم هم‌جهت پویش ملی سلامت

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح پویش ملی تغذیه سالم که هم‌جهت پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و پرفشاری خون است، پرداخت و گفت: پیروی از رژیم غذایی متعادل، متنوع و متناسب، شاه کلیدی برای دستیابی به سلامت است.

322640.mp3 رژیم غذایی متعادل شاه کلید سلامت/پویش ملی تغذیه سالم هم‌جهت پویش ملی سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، لیلا فرزاد رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای پویش ملی سلامت - اطلاع رسانی تغذیه سالم با حضور دکتر مهدی چینی چیان معاون فنی معاونت بهداشت و مدیران این معاونت، عنوان کرد: پویش ملی سلامت - اطلاع رسانی تغذیه سالم، هم راستا و هم جهت با پویش ملی سلامت اجرا می شود.

 

وی ادامه داد: پویش امسال با هدف اطلاع رسانی درخصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقای دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات؛ از اول تا 15 بهمن؛ با دو شعار " انتخاب همه - نمک کم اما تصفیه شده ید دار" ( برای هفته اول بهمن) و " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" ( برای هفته دوم بهمن)، در سراسر کشور و با همکاری تمامی ذی‌نفعان برگزار می‌شود.

 

فرزاد گفت: بیماریهای قلبی عروقی؛ شایع ترین علت مرگ و میر در جهان و علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 15 تا 59 سال است. فشار خون بالا ( به عنوان مهم ترین عامل ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی) به تنهایی باعث حدود 50 درصد از بیماری‌های قلبی عروقی در سراسر جهان می‌شود و مهمترین علت مستقیم در مرگ و میر در کل دنیا است.

 

وی با تأکید بر لزوم اصلاح سبک و الگوی زندگی؛ به عنوان بهترین راه پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر، درخصوص ضرورت ایجاد تغییراتی در الگوی غذایی خانواده‌ها افزود: پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر و درمان این بیماری‌ها، انجام رفتارهای سالم تر برای مدیریت این بیماری‌ها و بهبود سلامت کلی است که به طور قطع پیروی از رژیم غذایی متعادل، متنوع و متناسب، شاه کلیدی برای دستیابی به این مهم است.

 

فرزاد ادامه داد: برای دستیابی به امنیت غذایی، نیاز به حمایت فرابخشی گسترده تری است؛ تا با افزایش آگاهی و ارتقای سواد تغذیه ای جامعه و بهبود دسترسی به اطلاعات مناسب، بتوان افراد را برای انتخاب سبک زندگی سالم؛ مانند انتخاب غذا و نوشیدنی سالم، توانمند کرد و اجرای هر ساله پویش ملی تغذیه سالم، در کشور، فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی در این خصوص است.

 

گفتنی است در این جلسه، شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر درخصوص اجرای مطلوب چهاردهمین پویش ملی تغذیه سالم، پرداختند و بر انجام فعالیت‌های گسترده تأکید شد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,پویش ملی سلامت
  • کد خبر : 322640
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم