در مراسم بهره برداری از 225 پروژه بهداشتی در شهر قدس مطرح شد
تاکید وزیر بهداشت بر تخصیص منابع پایدار برای نیازهای سلامت و تأمین تجهیزات پزشکی
وزیر بهداشت در مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت حضرت ولی عصر (عج) همزمان با بهره برداری از 225 پروژه بهداشتی در شهر قدس بر اهمیت تخصیص منابع پایدار از جمله درصدی از ارزش افزوده و هدفمندی یارانهها تأکید کرد و گفت: این منابع باید بهصورت واقعی در بودجههای سال جاری و آینده دیده شود تا نیازهای حوزه سلامت، مانند تأمین تجهیزات پزشکی نظیر سیتیاسکن و امآرآی، برطرف شود.
344572.mp3
تاکید وزیر بهداشت بر تخصیص منابع پایدار برای نیازهای سلامت و تأمین تجهیزات پزشکی
![](/thumbnail/550-330_100/uploads/1/2025/Feb/08/IMG_20250208_141152.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمدرضا ظفرقندی در مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت حضرت ولی عصر (عج) همزمان با بهره برداری از 225 پروژه بهداشتی در شهر قدس که با حضور دکتر نادر توکلی رئیس دانشگاه برگزار شد، به پیشرفتهای حوزه بهداشت و درمان در سالهای اخیر پرداخت.
وزیر بهداشت تاکید کرد: توسعه پایگاههای سلامت، خانههای بهداشت و بیمارستانها نشاندهنده اقدامات مثبت در سطح کشور است.
ظفرقندی ادامه داد: در شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار سه بیمارستان احداث شده که نیازمند تکمیل و تأمین منابع مالی پایدار هستند.
وی بر اهمیت تخصیص منابع پایدار از جمله درصدی از ارزش افزوده و هدفمندی یارانهها تأکید کرد و افزود: این منابع باید بهصورت واقعی در بودجههای سال جاری و آینده دیده شود تا نیازهای حوزه سلامت، مانند تأمین تجهیزات پزشکی نظیر سیتیاسکن و امآرآی، برطرف شود.
ظفرقندی از افتتاح ۲۲۵ پروژه بهداشتی و درمانی در این مراسم خبر داد که شامل ۱۵ پایگاه سلامت، ۸۴ پروژه زیست پزشک، ۶۷ مرکز آموزشی، ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی و ۲۸ مرکز خدمات سلامت شهری و روستایی است.
وی تأکید کرد: سیاست اجرایی وزارت بهداشت این است که پروژهها تنها در صورت آمادگی کامل به بهرهبرداری برسند.
وزیر بهداشت با اشاره به تحول نقش مراکز بهداشتی، اظهار داشت: این مراکز از تمرکز صرف بر بیماریهای واگیردار خارج شده و اکنون بیماریهای غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون و چاقی را نیز پوشش میدهند.
ظفرقندی نظام ارجاع و پزشکی خانواده را از ارکان مهم توسعه بهداشت دانست و ابراز امیدواری کرد که در سال آینده، با اجرای برنامه هفتم توسعه، اهداف تعیینشده در این حوزه محقق شود.
در پایان، دکتر ظفرقندی با قدردانی از دستاندرکاران این پروژهها، ابراز امیدواری کرد که این اقدامات باعث ارتقای سطح سلامت در کشور شود.
کپی لینک کوتاه:
نظر دهید