رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:
مسئولیت اجتماعی تأثیر مستقیم بر سلامت جامعه دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به افزایش مسئولیت اجتماعی که تأثیر مستقیم بر سلامت جامعه دارد، تاکید کرد.
344387.mp3
مسئولیت اجتماعی تأثیر مستقیم بر سلامت جامعه دارد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در مراسم دهمین جشنواره آموزشی دکتر پروانه وثوق عنوان کرد: خوشبختانه، بر اساس آمار، بیش از 300 نفر نیز از طریق شبکه آپارات بهصورت زنده در حال مشاهده این رویداد هستند. این مدل برگزاری ترکیبی، با توجه به پراکندگی دانشکدههای مختلف، میتواند به افزایش مشارکت کمک کند.
وی ادامه داد: برگزاری چنین جشنوارههایی نهتنها موجب ارتقای آموزش و اخلاق علمی میشود، بلکه فرصتی است برای تکریم شخصیتهایی که تأثیرات بزرگی در تاریخ دانشگاه، کشور و حتی آموزش جهانی داشتهاند.
توکلی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیش از 9 هزار دانشجوی داخلی و بیش از یک هزار دانشجوی بینالمللی در رشتههای متنوع، یکی از دانشگاههای جوان اما شاخص در سطح وزارت بهداشت محسوب میشود.
وی ادامه داد: یکی از مباحث مهم دانشگاه، "مسئولیت اجتماعی" است که تأثیر مستقیم بر سلامت جامعه دارد. این دانشگاه با یک هزار و 160 عضو هیئت علمی، از سرمایههای ارزشمندی بهرهمند است که نقش کلیدی در پیشرفت علمی ایفا میکنند.
توکلی گفت: یکی از اهداف اصلی دانشگاه، تعالی حوزه آموزش است. خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی ایران بهعنوان قطب تکنولوژی آموزشی در بین دانشگاههای کشور برگزیده شده است. در این مسیر، اتاق فکر آموزشی دانشگاه با حضور اساتید پیشکسوت و معاونت آموزشی برنامهریزیهایی انجام داده تا ارتقای چشمگیری در آموزش رقم بخورد. همچنین، توجه به رفاه اعضای هیئت علمی از جمله برنامههای در دست اجرا است.
وی ادامه داد: توجه به اعضای هیئت علمی و توسعه زیرساختها برای حفظ ارتباط با اساتید بازنشسته، اتاق فکر پیشکسوتان ایجاد می شود تا بتوان از تجربیات این عزیزان بهرهمند شد. همچنین، برنامه ویژهای برای اساتید با کمتر از 5 سال سابقه تدریس در نظر گرفته شده تا انگیزه و حمایت لازم برای رشد و پیشرفت آنها فراهم شود.
توکلی افزود: در حوزه بالینی، چالشهایی از جمله وضعیت تماموقتی و نیمهوقتی اساتید وجود دارد که نیازمند توجه ویژه است. همچنین، کیفیت آموزش یکی از اولویتهای اصلی دانشگاه و وزارت بهداشت است. خوشبختانه در دوره جدید، افزایش ظرفیتها کنترل شده و این امر فرصتی ایجاد کرده تا تمرکز بیشتری بر بهبود کیفیت آموزش داشته باشیم.
وی گفت: یکی دیگر از اقدامات مهم، پیگیری احداث پردیس 2 دانشگاه است که میتواند فضای آموزشی مطلوبتری برای دانشجویان و اساتید فراهم کند. برخی دانشکدهها در حال حاضر از نظر فضای آموزشی شرایط مطلوبی ندارند و امیدواریم با راهاندازی این پردیس، امکانات بهتری در اختیار جامعه علمی قرار گیرد.
توکلی ادامه داد: در سال آینده، باید تمرکز بیشتری بر حوزه فناوری داشته باشیم. بسیاری از اساتید دانشگاه، روحیه فناورانه بالایی دارند و با حمایت از آنها، میتوانیم زمینه رشد نوآوریهای علمی را فراهم کنیم. با همکاری معاونت پژوهشی، این حوزه بیشاز پیش مورد توجه قرار خواهد گرفت تا دانشگاه علوم پزشکی ایران بتواند به پیشرفتهای چشمگیری دست یابد.
در ادامه دکتر جلیل کوهپایهزاده دبیر علمی دهمین جشنواره آموزشی دکتر پروانه وثوق عنوان کرد: هدف اصلی این رویداد، تجلیل از تلاشهای علمی، آموزشی و پژوهشی اساتید و دانشجویان است که بدون شک نقش مهمی در ارتقای سطح علمی دانشگاه و جامعه دارند.
وی با اشاره به تاریخچه و ساختار این جشنواره، که به همت اساتید و مدیران دلسوز از سالهای 1392 و 1393 آغاز شده است، گفت: این جشنواره امروز به یکی از رویدادهای مهم در حوزه آموزش دانشگاه تبدیل شده است.
کوهپایهزاده با تقدیر از کمیته علمی و اجرایی این جشنواره که حاصل تلاش گروهی از اساتید و همکاران متعهد است که در طی یک سال گذشته، در جلسات متعدد، روند برگزاری آن را برنامهریزی کردهاند، افزود: اعضای کمیته علمی که از چهرههای شناختهشده در حوزه آموزش هستند، در ارتقای کیفیت این رویداد نقش مؤثری ایفا کردهاند. امیدواریم در سالهای آینده، دامنه این فعالیتها گسترش یابد و زمینهساز تحولات مثبت در حوزه آموزش باشد.
وی با تاکید بر ضرورت مشارکت بیشتر در این جشنواره گفت: در این جشنواره شاهد برترینهای 10 حیطه فردی و سه حیطه گروهی خواهیم بود. علاوه بر آن، دانشکدهها و مراکز درمانی برتر، همراه با فرآیندهای منتخب دانشگاهی، در این جشنواره مورد توجه قرار گرفتهاند. این جشنواره، که از جشنواره شهید مطهری نیز الهام گرفته است، بستری برای معرفی و تقدیر از فعالیتهای علمی و آموزشی برتر فراهم کرده است.
کوهپایه زاده ادامه داد: با این حال، با توجه به اینکه دانشگاه بیش از 1200 عضو هیئت علمی دارد، تعداد داوطلبان شرکتکننده در این جشنواره کافی نیست و انتظار داریم در سالهای آینده، مشارکت گستردهتری را در حوزه آموزش شاهد باشیم. هدف ما این است که با ایجاد انگیزه و حمایت بیشتر، زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای علمی را فراهم کنیم.
تقدیر از برگزیدگان
گفتنی است، از نفرات برگزیده دهمین جشنواره آموزشی دکتر پروانه وثوق تقدیر به عمل آمد. این جشنواره که به منظور شناسایی و تقدیر از دستاوردهای برجسته آموزشی در دانشگاه برگزار شد، فرصتی را فراهم کرد تا نقشآفرینان حوزه آموزش و پژوهش مورد تجلیل قرار گیرند.
همچنین، در این مراسم، منتخبین برتر جشنواره شهید مطهری و رویداد تکتون نیز مورد تقدیر قرار گرفتند. این افراد با تلاش و پشتکار فراوان، توانستند در عرصههای مختلف آموزشی و پژوهشی افتخارآفرینی کنند و الگویی شایسته برای دیگر همکاران و دانشجویان باشند.
کپی لینک کوتاه:
نظر دهید